Αρχική Ενέργεια NetMetering: Νέα υπηρεσία αυτοπαραγωγής ενέργειας από την WATT+VOLT

NetMetering: Νέα υπηρεσία αυτοπαραγωγής ενέργειας από την WATT+VOLT

0
Διαφήμιση

Η «κατ’ οίκον» παραγωγή πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας και η συνακόλουθη εξοικονόμηση χρημάτων θα έπρεπε να αποτελεί στόχο για κάθε νοικοκυριό που σέβεται τον εαυτό του – και το περιβάλλον.

Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της εταιρείας WATT+VOLT προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους καταναλωτές μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος αυτοπαραγωγής ενέργειας NetMetering. Πρόκειται για μια υπηρεσία που αξιοποιεί αποκλειστικά την ηλιακή ενέργεια, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την ποιότητα της ατμόσφαιρας.

Πώς λειτουργεί

Το NetMetering, αφορά την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών είτε σε στέγες κτιρίων είτε στο έδαφος των οικοπέδων τους. Το ρεύμα που παράγεται από τα πάνελς, συμψηφίζεται με το ρεύμα που ξοδεύει ο ιδιοκτήτης του κτιρίου και η τελική του αξία σε χρήματα, αφαιρείται από τον λογαριασμό του ηλεκτρισμού.

Αν η παραγωγή είναι μικρότερη από την κατανάλωση, ο καταναλωτής πληρώνει μόνο τη διαφορά. Σε περίπτωση που η αξία της κατανάλωσης είναι ίδια με αυτή της παραγωγής, τότε το ετήσιο κόστος για ρεύμα είναι μηδενικό, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική μείωση και στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

Για όλα τα κτίρια

ΑΠΕ

Η υπηρεσία NetMetering μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα κτίρια – γραφεία και  κατοικίες. Η WATT+VOLT αναλαμβάνει το σύνολο του έργου, ξεκινώντας από την πλήρη ενεργειακή ανάλυση του κτιρίου όπου θα τοποθετηθούν τα φωτοβολταϊκά, μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Οι τεχνικοί της εταιρείας αποτυπώνουν το ενεργειακό προφίλ του κτιρίου και τις ανάγκες του πελάτη, ενώ ο εξοπλισμός που διατίθεται καλύπτει ολόκληρη τη γκάμα των πιο αξιόπιστων, οικονομικών και τεχνολογικά εκλεπτυσμένων φωτοβολταϊκών πάνελς.

Γρήγορη απόσβεση

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που θα υπαχθεί στην υπηρεσία NetMetering έχει τη δυνατότητα να αποσβέσει την επένδυσή του, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τα επίπεδα της ενεργειακής του κατανάλωσης.

Για τους πελάτες της εταιρείας παρέχεται η δυνατότητα αποπληρωμής σημαντικού μέρους του έργου σε δόσεις και ανά περίπτωση, ενώ οι επιχειρηματίες μπορούν να χρηματοδοτήσουν το κόστος της τοποθέτησης φωτοβολταϊκών, αξιοποιώντας διαθέσιμα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Έξτρα

Από τα επιπλέον προτερήματα του συστήματος είναι:

  • Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής που φτάνει τα 30 έτη,
  • Αυξάνει η μεταπωλητική αξία του ακινήτου.
  • Βελτιώνεται η ενεργειακή αντίληψη των χρηστών.
  • Η εταιρεία παρέχει διαρκή υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας της εγκατάστασης. Πρόκειται άλλωστε για τον μοναδικό πάροχο ενέργειας που αναλαμβάνει το σύνολο του έργου από την αρχή έως το τέλος.

Περισσότερες πληροφορίες για το NetMetering, εδώ.

Η WATT+VOLT

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - ΑΠΕ

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή τον Απρίλιο του 2018.

Η εταιρεία προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων Corporate Energy και Home Energy, σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις. Παράλληλα, μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Επιπλέον, μέσω του Προγράμματος DUALPOWER,συνδυάζοντας ρεύμα και φυσικό αέριο, προσφέρει έκπτωση 30% στις χρεώσεις του φυσικού αερίου.

Η WATT+VOLT μετά από 8 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και ανοδικής πορείας, μετρά πάνω από 100.000 πελάτες και περισσότερα από 30 σημεία εξυπηρέτησης σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Διαφήμιση