Αρχική Καταστροφές Νέα επιδείνωση του καιρού την Τρίτη 16/7/19

Νέα επιδείνωση του καιρού την Τρίτη 16/7/19

0
Κακοκαιρία, βροχές, καταιγίδες, καιρός
Διαφήμιση

Νέα έντονα καιρικά φαινόμενα, που θα κορυφωθούν την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, αναμένεται να προκαλέσει ο «Αντίνοος».

Ειδικότερα, σε αρκετές περιοχές της χώρας θα ξεσπάσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Σε ολόκληρη την επικράτεια

Κακοκαιρία, βροχές, καταιγίδες, καιρός

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (EMY) η κακοκαιρία θα επηρεάσει αύριο από τις απογευματινές ώρες, το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα την Κεντρική Μακεδονία. Τις βραδινές ώρες θα επηρεαστεί η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17/07) οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.

“Εισαγόμενη” κακοκαιρία

Η χώρα μας θα επηρεαστεί από μια διαταραχή που έρχεται από τον κόλπο της Γένοβας και το Τυρρηνικό πέλαγος και θα προκαλέσει αποκομμένο χαμηλό στην ανώτερη ατμόσφαιρα με ψυχρές και ασταθείς μάζες στα νοτιοανατολικά την Τρίτη και την Τετάρτη.

Αντίνοος καιρός

Εξασθένηση την Τετάρτη

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης τα έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και πιθανώς την Εύβοια με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Διαφήμιση