Αρχική Ειδήσεις Η Bayer Ελλάς στηρίζει έμπρακτα 2 ελληνικές ΜΚΟ και ιδρύματα

Η Bayer Ελλάς στηρίζει έμπρακτα 2 ελληνικές ΜΚΟ και ιδρύματα

0
Η Bayer Hellas στηρίζει έμπρακτα 2 ελληνικές ΜΚΟ και ιδρύματαr
Διαφήμιση

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Bayer Ελλάς υποστηρίζει το νεανικό οργανισμό AIESEC Ελλάδος. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου της.

Προσφέρει τη δυνατότητα σε 10 νέους από όλο τον κόσμο να εργαστούν εθελοντικά σε MKO και ιδρύματα με σημαντικό έργο στην ελληνική κοινωνία.

Δέκα άτομα από την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ινδία προσφέρουν εθελοντική εργασία στις οργανώσεις Σχεδία και στο Σύλλογο ANKAA. Από τις 18/06 έως και τις 30/07 υποστηρίζουν τη λειτουργία τους και τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς τους.

Οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα γραφεία της Bayer Ελλάς. Εκεί, συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα μας και τις ανάγκες των οργανώσεων στις οποίες θα βοηθήσουν.

«H συνεργασία μας με την AIESEC συνδυάζει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία της εταιρικής μας κοινωνικής υπευθυνότητας. Τον εθελοντισμό και την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, δήλωσε η Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Bayer Ελλάς. Αναπτύσσει τα ηγετικά χαρακτηριστικά στους νέους. Προσφέρει σημαντική βοήθεια στο έργο οργανώσεων που έχουν αποδεδειγμένα σημαντική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία.»

Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις η Bayer Ελλάς δεν σταματά να αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Με οδηγό τις αξίες της εταιρείας εργάζεται με πάθος σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος, είναι μέσα από τα προϊόντα και τις δράσεις της να συμβάλει έμπρακτα στην διαρκή βελτίωση της ζωής των ανθρώπων αναδεικνύοντας διαρκώς την αποστολής της εταιρείας «Επιστήμη Για Μία Καλύτερη Ζωή».

Διαφήμιση