Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια «Ελληνικά κοκτέιλ πάρτυ» για ΤΟs από τον ΕΟΤ σε Ρωσία, Λευκορωσία, Αρμενία...

«Ελληνικά κοκτέιλ πάρτυ» για ΤΟs από τον ΕΟΤ σε Ρωσία, Λευκορωσία, Αρμενία και Γεωργία

0
Ελλάδα, τουρισμός, πλοίο, ταξίδι
Διαφήμιση

Mία ακόμη σειρά εκδηλώσεων, που στόχο έχουν να προβάλουν την Ελλάδα στο εξωτερικό ως μοναδικού τουριστικού προορισμού για όλες τις απαιτήσεις, αλλά και την ελληνική γαστρονομία, υποστηρίζει ο ΕΟΤ αυτή τη φορά σε Ρωσία, Λευκορωσία, Αρμενία και Γεωργία.

Πρόκειται για εκδηλώσεις με τη μορφή των work shops που θα διεξαχθούν (από τις 2 έως τις 24 Ιουλίου) με την ονομασία, Greek Cocktail Parties, σε τέσσερις πόλεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Nizhny Novgorod, Kazan, Saint Petersburg, Samara) καθώς επίσης στην Τιφλίδα της Γεωργίας, στο Μινσκ της Λευκορωσίας και στο Έρεβαν της Αρμενία.

Τα work shops απευθύνονται σε συνολικά 1.000 εξειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους των πόλεων αυτών, στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα από την περιοχή.

Τις εκδηλώσεις οργανώνει ο μεγαλύτερος ΤΟ στην Τουριστική Αγορά της Ρωσίας και των Χωρών ΚΑΚ Μouzenidis Travel -κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες από το 2016 για την παρασκευή της μεγαλύτερης Ελληνικής Σαλάτας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σε κάθε εκδήλωση θα έρθουν πάνω από 100 επισκέπτες από τους οποίους θα είναι 90 περίπου τουριστικοί πράκτορες, 5 bloggers και δημοσιογράφοι και φωτογράφοι.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της εθνικής τουριστικής πολιτικής για υλοποίηση εκδηλώσεων στο εξωτερικό με στόχο την δυναμική προβολή της χώρας την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου 365 μέρες το χρόνο.

Διαφήμιση