Αρχική Ειδήσεις Η Energean χορηγός του 27ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης στα Ιωάννινα

Η Energean χορηγός του 27ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης στα Ιωάννινα

0
Energean
Διαφήμιση

Την πρόταση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας να αναλάβει Χορηγός στο 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στα Ιωάννινα από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου αποδέχθηκε η Energean, εταιρεία η οποία συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό αξιοποιήσιμων κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

Πρόκειται για μία καταξιωμένη αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 200 αθλήτριες και αθλητές εκπροσωπώντας 20 ευρωπαϊκές χώρες, με πολυπληθέστερη αποστολή αυτή της Γαλλίας, η οποία απαρτίζεται από 30 κολυμβήτριες και κολυμβητές.

Ο κ. Δημήτρης Γόντικας, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος για την Energean στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά:
«Αποδεχθήκαμε με χαρά την πρόταση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και υποστηρίζουμε το 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης. Πέραν της αναγνωρισιμότητας και του κύρους της, θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση ενισχύει αναμφίβολα το προφίλ των Ιωαννίνων και, γενικότερα, της Ηπείρου ως περιοχής ικανής να φιλοξενεί αθλητικά γεγονότα διεθνούς βεληνεκούς. Επιπλέον, ανάλογες διοργανώσεις έχουν σαφώς θετική επίδραση για τις τοπικές οικονομίες».

Από την πλευρά της η κα. Ίλια Ρήγα, Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, πρόσθεσε:
«Διοργανώσεις όπως το 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης εξυπηρετούν πλήρως τη στρατηγική της Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει η Energean, καθώς και τον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης αρ. 3 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για Καλή Υγεία και Ευημερία».

Το 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης πραγματοποιείται στο Εθνικό Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας, ενώ το Open Water είναι προγραμματισμένο για την 1η Ιουλίου στην παραλίμνια περιοχή, στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Ιωαννίνων.

Διαφήμιση