Αρχική Τουρισμός Στο δήμο Χερσονήσου για 43 χρόνια η μαρίνα Μαλίων

Στο δήμο Χερσονήσου για 43 χρόνια η μαρίνα Μαλίων

0
Kountoura Malia 2
Διαφήμιση

Η κα Έλενα Κουντουρά υπέγραψε χθες, λίγο πριν την παραίτησή της από τη θέση της υπουργού Τουρισμού τη σύμβαση παραχώρησης της χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Μαλίων στο Δήμο Χερσονήσου, δίνοντας το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού αναπτυξιακού τουριστικού έργου.

Η κα Κουντουρά υπέγραψε τη σύμβαση παραχώρησης στο Δήμο Χερσονήσου της χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Μαλίων, ικανοποιώντας ένα σημαντικό αίτημα των τοπικών αρχών και της τοπικής κοινωνίας για να ολοκληρωθεί και να προχωρήσει το σημαντικό αυτό αναπτυξιακό τουριστικό έργο.

Kountoura Malia 1

Η υπογραφή της σύμβασης για τη μαρίνα Μαλίων

Η υπογραφή έγινε στο υπουργείο Τουρισμού από κοινού με το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη παρουσία της Γενικής Γραμματέως Τουρισμού κας Γεωργίας Καραστάθη, του βουλευτή Ηρακλείου κ. Σωκράτη Βαρδάκη, της Διευθύντριας του Γραφείου Υπουργού και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΕΟΤ κας Αγγελικής Χονδροματίδου και της αν. Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών κας Αλεξάνδρας Παπαλιάκου.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Χερσονήσου ευχαρίστησε την κα Κουντουρά, τους συνεργάτες της και τα στελέχη του υπουργείου, για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών.
Σημειώνεται ότι βάση των ενεργειών της κας Κουντουρά, που προέβη στην σχετική νομοθετική ρύθμιση το Δεκέμβρη του 2018, άνοιξε ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης. Η μαρίνα Μαλίων παραχωρείται στο Δήμο Χερσονήσου για 43 χρόνια.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Μεσολογγίου: Υπεγράφη η τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟι σύγχρονες μέθοδοι εκτροφής άλλαξαν τη μορφή των αλόγων
Επόμενο άρθροΟι Ντενίσοβαν ζούσαν στα Ιμαλάια πολύ πριν εμφανιστούν οι πρόγονοί μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ