Αρχική Τεχνολογία Παππάς – Τσαμάζ υπογράφουν τη σύμβαση για την Ηλεκτρονική Διακίνηση Εγγράφων

Παππάς – Τσαμάζ υπογράφουν τη σύμβαση για την Ηλεκτρονική Διακίνηση Εγγράφων

0
Σύνδεση σε data center
Διαφήμιση

Υπογράφεται σήμερα η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ)» από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την κοινοπραξία των εταιρειών που αποτελούν τον ανάδοχο του έργου.

Το Κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων θα διασυνδέσει ηλεκτρονικά 21.000 φορείς του Δημοσίου, θα παράσχει 150.000 απομακρυσμένες ψηφιακές υπογραφές σε δημόσιους λειτουργούς και θα εξοικονομεί 380 εκατ. ευρώ ετησίως για το Δημόσιο.

Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων

Δείτε επίσης: Δεκαπέντε τρόποι χρήσης της αναζήτησης του Google (video)

Η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, παρουσία της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, του γενικού γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιου Ράλλη και του γενικού γραμματέα Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γρηγόρη Θεοδωράκη.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύνοδος νέων Ευρωπαίων στο Σιμπίου: Κλιματική αλλαγή και παγκοσμιοποίηση στην ατζέντα
Επόμενο άρθροΑρχίζουν οι e-δημοπρασίες για χρήση αιγιαλού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ