Αρχική Περιβάλλον Με νεφώσεις και τοπικές βροχές το Σαββατοκύριακο

Με νεφώσεις και τοπικές βροχές το Σαββατοκύριακο

0
Νεφώσεις
Διαφήμιση

Με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με βελτίωση από το βράδυ θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο κυρίως στην Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα νότια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός για το Σάββατο 11 Μαΐου

Νεφώσεις

Αναλυτικά για το Σάββατο, στην Ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βελτίωση από το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε επίσης: Μεσογειακή Αναιμία: Επιτυχία στο 80% ασθενών σε νέα ερευνητική θεραπεία

Ο καιρός για την Κυριακή 12 Μαΐου

Νεφώσεις

Για την Κυριακή, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σταδιακά στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες, τη νύχτα στο Ιόνιο και την Ήπειρο πιθανώς ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και από τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα στο Ιόνιο 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Διαφήμιση