Αρχική Επιλεγμένα Μαθητικός διαγωνισμός για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Μαθητικός διαγωνισμός για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

0
kapnisma
Διαφήμιση

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ), διοργανώνει πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό διαφημιστικού σποτ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).

Ο διαγωνισμός που απευθύνεται στα γυμνάσια και λύκεια όλης της χώρας, εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του κύριου σκοπού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος, που είναι η πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων και στοχεύει στην εκπαίδευση των αυριανών ενηλίκων – από την σχολική ηλικία – στην υιοθέτηση ενός υγιούς προτύπου διαβίωσης.

Το θέμα του διαγωνισμού αφορά το κάπνισμα και τις βλαπτικές συνέπειές του για τους ενεργούς, αλλά και τους παθητικούς καπνιστές καθώς και τους τρόπους αποφυγής αυτού. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί στους μαθητές η δυνατότητα, από απλοί θεατές εικόνων και παγιωμένων καταστάσεων, να γίνουν οι ίδιοι δημιουργοί και να σκεφτούν, πώς μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ μπορούν να περιγράψουν την εξάρτηση από το κάπνισμα αλλά, και να πείσουν τους καπνιστές να το σταματήσουν.

Οι μαθητές θα δημιουργήσουν ένα σποτ με μέγιστη διάρκεια έως 40 δευτερόλεπτα συνολικά σε μορφή αρχείου .avi ή .mp4, μεγέθους έως 1 GB. Η αποστολή των σποτ θα γίνει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στο lignos@hcs.gr.

Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΕ.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here