Αρχική Ειδήσεις Για 5η φορά η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. ανάμεσα στα Best Workplaces...

Για 5η φορά η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. ανάμεσα στα Best Workplaces της Ελλάδας

0
best workplaces 2019 kaykas
Διαφήμιση

Για 5η φορά η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. βραβεύτηκε ως μία από τις δέκα επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Great Place to Work® Institute Hellas σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαΐου.

Η ΚΑΥΚΑΣ κατατάσσεται στη δεκάδα των «μεγάλων επιχειρήσεων» (με περισσότερους από 250 εργαζομένους) με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας. Η ΚΑΥΚΑΣ εδώ και 44 χρόνια τιμά και στηρίζει στην πράξη τους εργαζομένους της, και εκείνοι της το ανταποδίδουν με αφοσίωση και πίστη. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιστέγασμα της δέσμευσης της ΚΑΥΚΑΣ για εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, το ήθος, η ομαδικότητα, η ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων και το πάθος για συνεχή βελτίωση.

kaykas best workplace

Η εταιρεία έχοντας θεσμοθετήσει μια σειρά ενεργειών στην καθημερινή ζωή των εργαζομένων της, όπως το «Extra Mile Champion» που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις προσπάθειες τους να φέρουν προστιθέμενη αξία στην εταιρεία, τα Managing Director Listening Sessions, όπου οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε ανοιχτό διάλογο με τη Διοίκηση με στόχο την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, τους δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη της.

Παράλληλα, αναγνωρίζει συνεχώς την αξία της προσωπικής ανάπτυξης και συμβάλει στην επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων της, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης στο Kafkas Institute of Training & Development και καθώς και διαφόρων εξωτερικών εκπαιδεύσεων στον τομέα δράσης κάθε εργαζόμενου.

Με αφορμή της διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ η κα. Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της εταιρείας δήλωσε:

«Στην ΚΑΥΚΑΣ είμαστε όλοι συνοδοιπόροι σε ένα δρόμο δυναμικής ανάπτυξης, με γνώμονα την ευημερία των εργαζομένων και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Η δέσμευση εταιρείας και εργαζομένων είναι αμφίδρομη: Δεσμεύεται στην ανάπτυξή τους, δεσμεύονται στην επιτυχία της. Η διάκρισή μας ως Best Workplace 2019 είναι ακριβώς η απόδειξη μιας δυνατής και ανταποδοτικής σχέσης που εξασφαλίζει αμοιβαία ανάπτυξη και επιτυχία.»

Διαφήμιση