Αρχική Ειδήσεις Εξάμηνη παράταση στο Κτηματολόγιο με νέα τροπολογία

Εξάμηνη παράταση στο Κτηματολόγιο με νέα τροπολογία

0
kthmatologio1
Διαφήμιση

Εξάμηνη παράταση στην προθεσμία για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών για το Κτηματολόγιο προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα 16/5/19 στην Βουλή.

Στην τροπολογία για το Κτηματολόγιο, που εντάχθηκε στο πλαίσιο του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Κύρωση της σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και των συνεκτελεστών της διαθήκης της Ελισάβετ Παπαγιαννοπούλου», αναφέρεται ότι η απόφαση ελήφθη λόγω «της δυσκολίας των πολιτών να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή δηλώσεων εγγραπτέων δικαιωμάτων, στο πλαίσιο της κτηματογράφησης που διενεργείται σε όλη την Επικράτεια».

Από την διάταξη προκύπτει ότι οι υπουργικές αποφάσεις παράτασης του κτηματολόγιου «μπορεί να έχουν αναδρομική ισχύ από τη λήξη της προηγούμενης παράταξης μέχρι τη δημοσίευσή τους».

Την τροπολογία για το Κτηματολόγιο κατέθεσαν 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Ηλ. Καματερός, Γ. Ακριώτης, Σ. Βαρδάκης, Γ. Γκιόλας, Δ. Εμμανουηλίδης, Μ. Θελερίτη, Μ. Θραψανιώτης, Ν. Συρμαλένιος, Β. Τσίρκας, Γ. Τσιρώνης, Γ. Τσόγκας και Γ. Ψυχογιός.

Κτηματολόγιο: Οι νέες προθεσμίες για το 2019

Κτηματολόγιο - νέες προθεσμίες 2019
Πηγή: CNN.gr
Διαφήμιση