Αρχική Ειδήσεις Εκστρατεία για τον καθαρισμό των οδικών πινακίδων στην Αθήνα

Εκστρατεία για τον καθαρισμό των οδικών πινακίδων στην Αθήνα

0
stop
Διαφήμιση

Με σύνθημα «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι», η εκστρατεία Clean Up – Safety Day του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 με πλήθος εθελοντών, σε μία περιοχή της Αθήνας που παρουσιάζει έντονο πρόβλημα βανδαλισμού των πινακίδων οδικής σήμανσης. Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δήμου Αθηναίων και υποστηρίζεται ενεργά από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Πρόκειται για μια σειρά πρωτότυπων και ουσιαστικών δράσεων, που συνεχίζονται με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια, με σκοπό την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι βανδαλισμένες και δυσανάγνωστες πινακίδες οδικής σήμανσης, οι οποίες έχουν «διακοσμηθεί» από μπογιές ή αυτοκόλλητα. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στην ενεργό υποστήριξη της υπεύθυνης και ασφαλούς οδήγησης, στην πρόληψη των τροχαίων συμβάντων που μαστίζουν την Ελλάδα, αλλά και στην αποκατάσταση του πολιτισμού και της ασφάλειας στους δρόμους και τις γειτονιές της χώρας.

Στο κάλεσμα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανταποκρίθηκαν πλήθος εθελοντών καθώς και εθελοντές εργαζόμενοι της ΒΕΑΤ που θα υποστηρίξουν με τη συμμετοχή τους τη δράση. Την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 09:00 π.μ., εθελοντές και μέλη του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» θα συναντηθούν στη Στάση ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι (έξοδος Λεωφ. Αλεξάνδρας) προκειμένου να αποκαταστήσουν τις πινακίδες οδικής σήμανσης στους κεντρικούς άξονες και τις παράπλευρες οδούς της περιοχής.

Η συμμετοχή στις Δράσεις γίνεται υπό την καθοδήγηση των έμπειρων μελών του ΙΟΑΣ και την τεχνογνωσία της 3Μ και είναι ανοιχτή σε όλους τους ευαισθητοποιημένους σε θέματα οδικής ασφάλειας πολίτες.

Clean Up Safety Day flyer

Διαφήμιση