Αρχική Ειδήσεις Σολομώντεια… τιμωρία

Σολομώντεια… τιμωρία

0
Brazil twins
Διαφήμιση

Πανομοιότυποι δίδυμοι από τη Βραζιλία θα καταβάλλουν και οι δύο διατροφή για το ίδιο παιδί σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου του Γκοϊάς στην κεντροδυτική Βραζιλία.

«Ο δικαστής Φιλίπε Λουίς Περούκα καθόρισε ότι τα ονόματα των διδύμων θα συμπεριληφθούν στο πιστοποιητικό γέννησης κι ότι ο καθένας εξ αυτών θα πληρώσει ίση διατροφή ύψους 30% του κατώτατου μισθού».

Ο κατώτατος μισθός στη Βραζιλία ανέρχεται σε 998 ρεάλ (230 ευρώ), επομένως κάθε αδελφός θα πρέπει να καταβάλει μηνιαίως 299,4 ρεάλ (περίπου 69 ευρώ). Μια ισχνή αποζημίωση για το παιδί, καρπό μιας σύντομης σχέσης της μητέρας του με τους δίδυμους. Η μητέρα εξάλλου δεν μπόρεσε να διαλευκάνει το μυστήριο της πατρότητας της κόρης της, καθώς και τα δύο αδέλφια επιρρίπτουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη.

Ο ένας υποβλήθηκε σε τεστ DNA, που βγήκε θετικό, όμως δεν θέλησε να αναγνωρίσει το παιδί υποστηρίζοντας ότι ο αδελφός του ήταν ο πατέρας. Το DNA του άλλου ήταν επίσης συμβατό, καθώς τα μονοζυγωματικά δίδυμα έχουν την ίδια γενετική ταυτότητα.

«Ο ένας εκ των δύο αδελφών, κακοπροαίρετα, επιχειρεί να αποκρύψει την πατρότητά του» συμπεραίνει ο δικαστής στην ετυμηγορία του. Το δικαστήριο εξηγεί ότι από την εφηβεία τους, οι δίδυμοι, ηλικίας σήμερα 31 ετών, «εκμεταλλεύονταν την ίδια εμφάνισή τους για να καλύπτουν τις απιστίες τους».

Διαφήμιση