Αρχική Επιχειρείν Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ «πρασίνισε» τις αυλές των πυρόπληκτων της Αττικής

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ «πρασίνισε» τις αυλές των πυρόπληκτων της Αττικής

0
Image1
Διαφήμιση

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, γέμισε χιλιάδες φυτά και δέντρα, τις αυλές στο Μάτι και το Ν. Βουτζά, που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να στηρίζει διαχρονικά την ελληνική κοινωνία με συνέπεια, προσέφερε φυτά και δέντρα σε κατοίκους και επιχειρήσεις των περιοχών, με την αρωγή της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων – Μάτι Αττικής και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Βουτζά «Η Πρόοδος».

Επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την προσήλωσή του στις αρχές της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει στην περιβαλλοντική αποκατάσταση του Ματιού και του Ν. Βουτζά.

Image2

Εκατοντάδες οικογένειες των περιοχών αυτών είχαν την ευκαιρία το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου να παραλάβουν θάμνους, οπωροφόρα κι άλλα μεγάλα δέντρα κατάλληλα για την ανάπλαση και θωράκιση των πυρόπληκτων οικισμών.

Παράλληλα, η ΛΑΒΑ ΑΕ., μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, προχώρησε στη δωρεά εκατοντάδων σάκων oikiaLAVA. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό υπόστρωμα σε έτοιμο σάκο που διευκολύνει την παραγωγή λαχανικών στο σπίτι, χωρίς τη χρήση λιπασμάτων. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, κάτοικοι και εθελοντές προχώρησαν σε δενδροφύτευση σε επιλεγμένα σημεία στο Μάτι.

Ο κ. Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά: «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ μας αφορά και μας αγγίζει ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Η δέσμευσή μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία και το περιβάλλον σημαίνει ότι δεν παύουμε ποτέ να αναζητούμε νέους τρόπους για να συνεισφέρουμε ουσιαστικά. Ό,τι κάνουμε έχει έναν κοινό παρονομαστή, να δημιουργούμε προοπτικές βιώσιμης ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.

Σταθήκαμε έμπρακτα δίπλα στους πυρόπληκτους οικισμούς από την πρώτη στιγμή με τη δωρεά αδρανών υλικών για την αντιπλημμυρική τους προστασία και συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε με τη δωρεά δέντρων και φυτών για την αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων. Ελπίζουμε να συνεχίσουν οι φορείς και η ιδιωτική πρωτοβουλία να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια για την ανάπλαση των περιοχών αυτών».

Image3

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών υλικών, σκυροδέματος και βιομηχανικών ορυκτών προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Σχετικά με τη LafargeHolcim

Η LafargeHolcim είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο δομικών υλικών και λύσεων και εξυπηρετεί τεχνίτες, οικοδόμους, αρχιτέκτονες και μηχανικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος που χρησιμοποιούνται σε οικοδομικά έργα από οικονομικά προσιτή στέγαση και μικρά τοπικού χαρακτήρα έργα, μέχρι τα μεγαλύτερα και πλέον τεχνικά και αρχιτεκτονικά σύνθετα έργα υποδομών. Καθώς η αστικοποίηση επηρεάζει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο Όμιλος παρέχει καινοτόμα προϊόντα και κατασκευαστικές λύσεις, με μία ξεκάθαρη δέσμευση προς την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.  Κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε όλες τις περιοχές, ο Όμιλος LafargeHolcim απασχολεί περίπου 90.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 80 χώρες και διαθέτει ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες και τις ώριμες αγορές.

Διαφήμιση