Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. ΜΕΒΓΑΛ-Kifisia Run: 2.500 δρομείς για την διάδοση της δωρεάς οργάνων στην Ελλάδα

ΜΕΒΓΑΛ-Kifisia Run: 2.500 δρομείς για την διάδοση της δωρεάς οργάνων στην Ελλάδα

0
Team
Διαφήμιση

Ο 2ος αγώνας ΜΕΒΓΑΛ Kifisia Run, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 2.500, πλημμυρίζοντας τους δρόμους της Κηφισιάς από θετική ενέργεια αλλά και υποστηρίζοντας δυναμικά το κοινωνικό μήνυμα της διοργάνωσης: Τρέχω-Συνεισφέρω-Ευαισθητοποιώ.

Σκοπός του αγώνα ήταν αφενός η ενίσχυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών, καθώς μέρος των εσόδων διατίθεται για τις ανάγκες του Συνδέσμου, και αφετέρου η διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων στην Ελλάδα.

Award

Η ΜΕΒΓΑΛ είχε δυναμική παρουσία στον αγώνα όχι μόνο σαν χορηγός αλλά συμμετείχε με δική της ομάδα που έτρεξε, για να βοηθήσει να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της διοργάνωσης. Παράλληλα η εταιρεία πρόσφερε στους συμμετέχοντες γευστικά προϊόντα, όπως πρωτεϊνούχα ροφήματα, Κεφίρ, Ξινόγαλα, Αριάνι και σοκολατούχο Choco Joy.

Η Πρόεδρος & Δ/νουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου, βράβευσε τους νικητές και δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με τη συμμετοχή της εταιρείας στη χαρά του αθλητισμού και την ταυτόχρονη παροχή στήριξης σε ευπαθείς ομάδες.

Διαφήμιση