Αρχική Επιλεγμένα Let’s do it Greece: Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

Let’s do it Greece: Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

0
Let’s do it Greece
Διαφήμιση

Είναι η μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας και καλούμαστε όλοι αύριο Κυριακή 7 Απριλίου 2019, να συντονιστούμε για το περιβάλλον στο Lets do it Greece.

Στο πλαίσιο της δράσης κάνουμε από την Ανατολή του ήλιου μια καλή περιβαλλοντική πράξη και βγάζουμε φωτογραφίες τις οποίες και τις ανεβάζουμε στα social media.

Για περισσότερες πληροφορίες:www.letsdoitgreece.org

Φέτος, αποφασίζουμε να δράσουμε μαζί με την οικογένειά μας ή καλύτερα με αυτούς που θεωρούμε οικογένειά μας.Γιατί θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο ομορφότερο μέσα σε μία μόνο μέρα!

Όλοι αγαπάμε το περιβάλλον, γιατί είναι η μοναδική κληρονομιά μας. Έτσι, λοιπόν όπου κι αν βρισκόμαστε σηκώνουμε μανίκια και κάνουμε μια καλή πράξη: μαζεύουμε σκουπίδια σε παραλίες, βυθούς, ποτάμια, λίμνες, αναδασώνουμε, ομορφαίνουμε πάρκα, σχολεία και γειτονιές, συμμετέχοντας σε μία από τις εκατοντάδες δράσεις που οργανώνονται σε κάθε γωνιά της χώρας.

Παράλληλα, γινόμαστε όλοι πρεσβευτές του εθελοντισμού κατακλύζοντας τα social media με οικογενειακές selfies από την ώρα της δράσης, με τα hashtags #οικογένεια και #letsdoitgreece σε ένα μεγάλο Selfie Challenge!

Μπορείς κι εσύ να γίνεις πηγή έμπνευσης και να δώσεις λίγη από τη δύναμή σου είτε δηλώνοντας συμμετοχή σε μια ήδη οργανωμένη δράση ή δημιουργώντας τη δική σου στο www.letsdoitgreece.org.

Εσύ; Πιστεύεις στη δύναμη των ονείρων; Αν ναι, σε περιμένουμε στην παρέα μας για να φέρουμε μαζί μια μεγάλη, θετική αλλαγή!

Ραντεβού λοιπόν στις 7 Απριλίου φωνάζοντας δυνατά Lets do it Greece!

Μάθε περισσότερα στο https://www.youtube.com/watch?v=JxmIuBgmdek

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here