Αρχική Πολιτισμός 3ο Airport Run: Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου στη Μυτιλήνη

3ο Airport Run: Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου στη Μυτιλήνη

0
3. 3ο Airport Run Sky Express
Διαφήμιση

Ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

2. 3ο Airport Run Sky Express

Το 3ο Airport Run που πραγματοποιήθηκε με την χορηγία της Sky Express συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων συμμετεχόντων, καθώς πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά εντός των χώρων των αερολιμένων και συγκεκριμένα στους εντυπωσιακούς διαδρόμους προσγείωσης- απογείωσης. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιελάμβανε αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά, ενώ με τη συμμετοχή τους, οι δρομείς συνέβαλλαν σε ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε».

Η Sky Express, γνωστή για την ευεργετική ενασχόληση της με τις τοπικές κοινότητες και θέλοντας να επιδείξει για ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, αποτέλεσε επίσημος χορηγός του 3ου Airport Run, «τρέχοντας» μαζί με τους μικρούς και του μεγάλους φίλους της διοργάνωσης. Με αυτό τον τρόπο, ενθαρρύνει συμβολικά όλες τις γενιές να εμπνευστούν από τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και της συνεχούς προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο.

1. 3ο Airport Run Sky Express

Η Sky Express διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, πραγματοποιώντας πάνω από 30.000 πτήσεις ετησίως, εξυπηρετώντας 32 προορισμούς σε όλη τη χώρα. Διαρκής στόχος της εταιρίας είναι να αποτελεί τη Νο1 επιλογή των επιβατών, οι οποίοι το 2018 ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο.

Διαφήμιση