Αρχική Επιχειρείν Περισσότερες αθλητικές επιλογές στην εφαρμογή της WIND VISION

Περισσότερες αθλητικές επιλογές στην εφαρμογή της WIND VISION

0
novasports banner vision app 1440x680
Διαφήμιση

Περισσότερες παροχές για όλους τους συνδρομητές της προσφέρει η WIND VISION διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές της εφαρμογής WINDVISION για φορητές συσκευές με την προσθήκη των καναλιών Novasports.

Πρόκειται για μία ολοκαίνουρια δυνατότητα της εφαρμογής, μέσα από την οποία οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν ένα smartphone ή ένα tablet από το οποίο θα παρακολουθούν τους αγώνες της Euroleague και τους αγώνες της Superleague που καλύπτονται από τα κανάλια Novasports,καθώς και όλο περιεχόμενο των αθλητικών καναλιών. Το μόνο που χρειάζεται ένας συνδρομητής της WIND VISION για να παρακολουθήσει το αθλητικό υπερθέαμα από το smartphone ή το tablet του, είναι σύνδεση σε οποιοδήποτε δίκτυο WiFi.

Οι συνδρομητές της WIND VISION μπορούν να επιλέξουν μία από τις 4 φορητές συσκευές που μπορούν να συνδέσουν στην εφαρμογή WIND VISION και να παρακολουθούν όλη την αθλητική δράση από τα κανάλια Novasports, χωρίς περιορισμούς. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν να δουν το πρόγραμμα ζωντανά, να κάνουν επανεκκίνηση αν χάσουν το πρώτο γκολ ή ακόμα να κάνουν παύση στο ζωντανό πρόγραμμα. Δηλαδή να χρησιμοποιήσουν όλες τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στον αποκωδικοποιητή μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον πλοήγησης σε όλες τις συσκευές.

«Μετά το περσινό επιτυχημένο λανσάρισμα της πρώτης συνδρομητικής υπηρεσίας τηλεόρασης με αποκωδικοποιητή Android TV στην Ελλάδα, με πρωτοποριακές λειτουργίες, καιτην ενσωμάτωση της συνδρομής του Netflix στον συνολικό λογαριασμό της WIND,έρχεται η δυνατότητα παρακολούθησης των καναλιών Novasports μέσα από τη  βραβευμένη εφαρμογή για φορητές συσκευές της WIND VISION. Αυτό αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της δέσμευσής για συνεχή εξέλιξη της πλατφόρμας μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει την καλύτερη εμπειρία θέασης στην αγορά», δηλώνει ο HermannRiedl, ChiefBusiness&DigitalTransformationOfficer της  WIND.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα δυνατότητα της εφαρμογής WIND VISION σχετικά με τα κανάλια Novasports,αλλά και τη μοναδική προσφορά τουFullPack στα 19,90€ και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης μέχρι το τέλος Μαρτίου, θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα WIND και online στο www.wind.gr.

Διαφήμιση