Αρχική Επιχειρείν Η Sky Express απέσπασε ακόμα δυο σημαντικά βραβεία

Η Sky Express απέσπασε ακόμα δυο σημαντικά βραβεία

0
Sky Express
Διαφήμιση

Η Sky Express για 3η συνεχόμενη χρονιά απέσπασε ακόμα δυο σημαντικά βραβεία, κατά τη διάρκεια του 19ου Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία απέσπασε το 1ο Βραβείο ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία μεταξύ των 10 εταιρειών που κατέγραψαν την υψηλότερη επιβατική κίνηση καθώς και το 1ο Βραβείο ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην αγορά εσωτερικού.

SKY EXPRESS ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΡΟΚΙΔΑΣ
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express κ. Θεόδωρος Κροκίδας

 

Τα βραβεία παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express κ. Θεόδωρος Κροκίδας, καθώς και ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Γιάννης Λιδάκης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τόσο τη διοργάνωση και όλους τους ανθρώπους της Sky Express, όσο και τους επιβάτες της, οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν την εταιρία σε αυτή τη δυναμική της πορεία.

SKY EXPRESS ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ
Ο Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express, κ. Γιάννης Λιδάκης

Αξίζει να σημειωθεί πως η Sky Express διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, πραγματοποιώντας πάνω από 30.000 πτήσεις ετησίως, εξυπηρετώντας 32 προορισμούς σε όλη τη χώρα. Διαρκής στόχος της εταιρίας είναι να αποτελεί τη Νο1 επιλογή των επιβατών, οι οποίοι το 2018 ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here