Αρχική Επιχειρείν WIND Vision: Τα πιάτα είναι για το φαγητό, όχι για την τηλεόραση

WIND Vision: Τα πιάτα είναι για το φαγητό, όχι για την τηλεόραση

0
wind
Διαφήμιση

Η WIND VISION, αλλάζει τα δεδομένα της τηλεόρασης, καταργώντας, ουσιαστικά, το τηλεκοντρόλ! Κατεβάζοντας την Android TV remote εφαρμογή (Android / iOS) στη smartphone συσκευή σου, αποκτάς αμέτρητες δυνατότητες και όλα αυτά…από τον καναπέ σου!

Αν είσαι από αυτούς που τρώνε μπροστά στην τηλεόραση δεν χρειάζεται πια να σηκώνεσαι  από τη θέση σου γιατί με τη WIND VISION όλα είναι ασύρματα και στο χέρι σου.

Ο απίστευτα μικρός αλλά με αμέτρητες δυνατότητες  αποκωδικοποιητής σου, συνδέεται πολύ εύκολα μέσω wifi με το router σου και μπορείς να απολαμβάνεις με πιάτο το φαγητό σου αλλά χωρίς δορυφορικό πιάτο την τηλεόραση σου.

Και όταν μιλάμε για Android TV από τη WIND VISION εννοούμε ένα ανεξάντλητο περιεχόμενο με  σειρές, ταινίες, αθλητικά κανάλια (ναι και Euroleague)  και πάνω από 60 συνδρομητικά κανάλια και πρόσβαση σε αμέτρητες ακόμη εφαρμογές που σου παρέχονται μέσω της AndroidTV.

Και αν το φαγητό σου δεν ήταν τόσο βαρύ, και έχεις όρεξη για παιχνίδια συνδέεις gamepad, ασύρματα ηχεία και ακουστικά  μέσω Bluetooth για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο gaming μέσω της WIND VISION.

Ζήσε την εμπειρία της WIND VISION εδώ. Μην κουράζεσαι!

Διαφήμιση