Αρχική Επιχειρείν Wind: Το κυνήγι των flames συνεχίζεται

Wind: Το κυνήγι των flames συνεχίζεται

0
myF2G App
Διαφήμιση

Το F2G, μέσα από το ανανεωμένο myF2G App, επιβραβεύει τους συνδρομητές του καθημερινά, καλώντας τους να συμμετέχουν στο Κυνήγι των Flames.

Κάθε κίνηση (ανανέωση χρόνου ομιλίας, ενεργοποίηση πακέτου ή log’n’win) ξεκλειδώνει Flames και οι F2G συνδρομητές τα εξαργυρώνουν μέσα από μια πληθώρα διαγωνισμών διεκδικώντας μεγάλα δώρα όπως αυτοκίνητα, ταξίδια, smartphones και gadgets τελευταίας τεχνολογίας, δώρα επικοινωνίας και πολλά ακόμη.

Το F2G έχει ήδη επιβραβεύσει πάνω από 100 συνδρομητές και μόλις απένειμε τα δύο πρώτα μεγάλα μηνιαία δώρα στους τυχερούς συμμετέχοντες. Η νικήτρια Χρυσούλα Καμαρίτη, 10 χρόνια πιστή συνδρομήτρια, ταξίδεψε από το Ρέθυμνο της Κρήτης προκειμένου να παραλάβει το καινούριο της Fiat 500 Lounge για να δηλώσει: «Έχω σοκαριστεί! Έπαιξα τυχαία και η ζωή μου άλλαξε!» και στη συνέχεια να αναχωρήσει  για την ιδιαίτερή της πατρίδα.

Photo1 Νικήτρια Fiat 500

Ακόμη πιο μακριά όμως θα πάει ο Βαγγέλης Χαλκιόπουλος, που κέρδισε το ταξίδι του μήνα από το F2G και φτιάχνει ήδη βαλίτσες. «Είμαι μόλις 19 χρονών και δεν θα μπορούσα ποτέ να εξοικονομήσω τόσα χρήματα για να ταξιδέψω. Όταν μόλις πριν ένα μήνα γινόμουν συνδρομητής, δε φανταζόμουν πως ποντάροντας ένα και μόνο Flame την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού θα κέρδιζα», σημειώνει ο ίδιος και χάρις στο F2G ένα άπιαστο όνειρο ενός ακόμη «κυνηγού» Flames έγινε πραγματικότητα.

Photo 2 Νικητής Ταξιδιού

Το Κυνήγι των Flames συνεχίζεται και εμπλουτίζεται. Κάθε μέρα ένας τυχερός «κυνηγός» κερδίζει περισσότερο χρόνο ομιλίας και MB για χρήση στο Internet, κάθε βδομάδα smartphones και gadgets τελευταίας τεχνολογίας και κάθε μήνα ένα ταξίδι και ένα αυτοκίνητο. Το myF2G app είναι διαθέσιμο σε Android και iOS συσκευές. Περισσότερες πληροφορίες στο wind.gr.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here