Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Το τσιγάρο έσωσε… μια τίγρη

Το τσιγάρο έσωσε… μια τίγρη

0
tiger a
Διαφήμιση

Ένας τίγρης βρέθηκε μέσα σε έναν εγκαταλελειμμένο χώρο στο Χιούστον του Τέξας, από έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος ήθελε να να καπνίσει ένα τσιγάρο μαριχουάνας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας του Χιούστον, ο άνδρας ενημέρωσε άμεσα τις αρχές, οι οποίες στην αρχή πίστευαν πως ο Αμερικανός είχε παραισθήσεις. Ωστόσο πήγαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως έλεγε την αλήθεια.

tiger 3

Η τίγρης ήταν κλεισμένη σ’ένα μικροσκοπικό κλουβί, το οποίο καλυπτόταν από τα περιττώματά του και βρώμικα μεταλλικά κύπελλα με φαγητό και νερό. Το ζώο ήταν σε άθλια κατάσταση και υπέρβαρη, εξαιτίας την ακινησίας.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν ειδικοί από το Cleveland Amory Black Beauty Ranch, στο Murchison του Τέξας, και μεταφέρθηκε ήδη σε εγκατάσταση της Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών.

tiger 2

Η τίγρης πλέον θα ζει σε 3 στρέμματα και αν και το ταξίδι στο νέο της σπίτι ήταν αρκετά αγχωτικό, ο Almrud Noelle, διευθυντής του Cleveland Amory Black Beauty Ranch, περιγράφει στο ABC news, πως η στιγμή που πάτησε το γρασίδι ήταν εκπληκτικό.

«Ήταν απλά καταπληκτικό να τον βλέπω να βγαίνει στο γρασίδι, να εξερευνά τον χώρο του και να έχει ελευθερία κινήσεων. Τώρα ξοδεύει τις μέρες του παίζοντας στο χορτάρι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

tiger

Ο ιδιοκτήτης του ζώου το οποίο και εγκατέλειψε, αναζητείται από την αστυνομία και τον εισαγγελέα.

Πηγές: ABC, CNN

Διαφήμιση