Αρχική Επιχειρείν Στο μεγαλύτερο Συνέδριο Κινητής τηλεφωνίας η Intracom Telecom

Στο μεγαλύτερο Συνέδριο Κινητής τηλεφωνίας η Intracom Telecom

0
Intracom Telecom
Διαφήμιση

Στο μεγαλύτερο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας στον κόσμο, MWC Barcelona, που θα διεξαχθεί στις 25-28 Φεβρουαρίου 2019 στην Ισπανία, θα συμμετάσχει η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η εταιρεία θα παρουσιάζει στο περίπτερο της 7B50, στην Αίθουσα 7, μία νέα σειρά συστημάτων ασύρματης πρόσβασης και δικτύων, καθώς και καινοτόμες λύσεις στον τομέα των Υπηρεσιών Virtualized Wi-Fi, της τεχνητής νοημοσύνης (A.I.) για πληροφορίες δικτύου και των εφαρμογών για Έξυπνες Πόλεις.

Στα εκθέματα της Intracom Telecom θα περιλαμβάνεται η πλατφόρμα επόμενης γενιάς αμιγώς εξωτερικής χρήσης UltraLink™, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές εφαρμογές για 5G backhaul και fronthaul, προσφέροντας χωρητικότητα που φθάνει τα 30 Gbit/s και αξιοποιώντας ένα κανάλι συχνότητας 2 GHz.

multiDomainManagement

Επιπλέον, εμπλουτίζεται η σειρά πολυσημειακών προϊόντων (PtMP) WiBAS™ της Intracom Telecom καθώς προστίθενται δύο νέες λύσεις.

  • Η πρώτη είναι το WiBAS™ micro-BS, η οποία λειτουργεί στη ζώνη των 28 GHz και παρέχει μια υπερσύγχρονη IP συνδεσιμότητα για δίκτυα σταθερής ασύρματης πρόσβασης (FWA).
  • Η δεύτερη προσθήκη είναι μία νέα έκδοση του WiBAS™-Connect για ακόμα ευκολότερη εγκατάσταση, η οποία αποτελεί τον πιο μικρό και ελαφρύ αμιγώς εξωτερικής χρήσης τερματικό σταθμό μικροκυματικής ζεύξης για πρόσβαση οικιακών και εταιρικών συνδρομητών.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων ολοκληρώνεται με το OmniBAS™-10P, το νεότερο μοντέλο του OmniBAS™-4P, ενώ η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο λογισμικού αφορά στην ενσωμάτωση πρωτοκόλλων IP/MPLS που παρέχονται μέσα από την οικογένεια προϊόντων OmniBAS™, και οι οποίες τα μετασχηματίζουν σε μια σειρά έξυπνων προϊόντων δικτύωσης.

Στον τομέα του Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού, η εταιρεία θα παρουσιάσει νέα σενάρια χρήσης και υλοποίησης της πλατφόρμας Υπηρεσιών Virtualized Wi-Fi, που επιτρέπουν στους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους να διαμοιράζονται φυσικούς δικτυακούς πόρους και σημεία πρόσβασης σαν να ήταν ο καθένας από αυτούς ο μοναδικός κάτοχος. Η Πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει ποικίλες επιχειρηματικές εφαρμογές, όπως την περιαγωγή σε δίκτυα Wi-Fi (Wi-Fi Roaming), καθώς και την αξιοποίηση Wi-Fi υποδομών για εφαρμογές Έξυπνων Πόλεων.

vwifi

Όλα αυτά μπορούν και προσφέρονται με ασφάλεια είτε μέσω τοπικής εγκατάστασης είτε σαν cloud εφαρμογές, στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών Platform-as-a-Service. Επιπλέον, η Intracom Telecom στον τομέα των Big Data & ΑΙ, θα παρουσιάσει σενάρια επόμενης γενιάς, βασισμένα στην τεχνητή νοημοσύνη, τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι Πάροχοι και οι Επιχειρήσεις δημιουργούν κι εξάγουν μοναδική προστιθέμενη αξία από τα δεδομένα των δικτύων και των λειτουργιών τους.

Τέλος, από τον τομέα των «Έξυπνων Πόλεων», θα παρουσιαστεί η ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης εφαρμογών IoT (uiTOP™) της Intracom Telecom, που δημιουργεί ένα ενιαίο περιβάλλον προηγμένης διαχείρισης και ελέγχου των «Έξυπνων Πραγμάτων», σε διάφορους τομείς. Η πλατφόρμα καταφέρνει να ενεργοποιήσει κι ενοποιήσει εφαρμογές IoT που επικεντρώνονται στην υποδομή των Έξυπνων Πόλεων, όπως ο φωτισμός, η στάθμευση, η διαχείριση αποβλήτων, το περιβάλλον, η ενέργεια και οι υπηρεσίες κοινής ωφελείας, η μεταφορά και ο εφοδιασμός.

smartCity

Για να εξερευνήσετε τα σημαντικότερα εκθέματα της Intracom Telecom στο MWC Barcelona 2019, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.intracom-telecom.com/misc/mwc19/

Διαφήμιση