Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Και η Ινδία επιλέγει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό

Και η Ινδία επιλέγει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό

0
EOT1
Διαφήμιση

Η αποτελεσματικότητα του προγράμματος προώθησης και προβολής του ΕΟΤ, και η στρατηγικές επιλογές του υπουργείου Τουρισμού, αποδεικνύονται για ακόμα μια φορά, καθώς οι αφίξεις Ινδών τουριστών στην Ελλάδα το 2018, αυξήθηκαν κατά 80,8%.

Με θετικά μηνύματα, επίσης, ξεκίνησε το 2019, όπως προέκυψε από τις επαφές που είχε η ηγεσία του ΕΟΤ στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΟΤΜ, που πραγματοποιήθηκε στην Βομβάη από τις 23 έως τις 25 Ιανουαρίου 2019.

Ο ΕΟΤ συμμετείχε με περίπτερο φιλοξενώντας συνεκθέτες από την Ελλάδα, και απέσπασε για την αισθητική του περιπτέρου το βραβείο καλύτερης διακόσμησης «Best Decoration Award».

φωτό 1 (1)
Το βραβευμένο περίπτερο του ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΟΤΜ 2019 της Ινδίας

Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Ινδίας κ. Alphons Kannanthanam, επιβεβαιώνοντας πως η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Ινδούς.

Επικεφαλής της ελληνικής αποστολής ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας ο οποίος συναντήθηκε με σημαντικούς εκπροσώπους της ινδικής τουριστικής αγοράς (Τhomas Cook / India, Gems Tours Andr Travels, Cox & Kings κ.ά.) και με στελέχη της κινηματογραφικής τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, με τους οποίους συζήτησε τις προοπτικές που διαμορφώνονται για τη φετινή χρονιά σχετικά με την επέκταση της τουριστικής περιόδου και το άνοιγμα νέων προορισμών.

φωτό 2 (1)
Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κ. Τσέγας, απευθύνεται στους εκπροσώπους τουριστικών ομίλων, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΟΤΜ 2019.

Ο κ. Τσέγας μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε στα εξαιρετικά αποτελέσματα της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού και της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά που στο σχεδιασμό της ενέταξε το άνοιγμα της αγοράς της Ινδίας και την δυναμική προώθηση και προβολή της Ελλάδας, ως ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Στην έκθεση,τα στελέχη του ΕΟΤ παρουσίασαν την Ελλάδα στους εκπροσώπους της ινδικής τουριστικής αγοράς.  Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκε επίσης ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ινδία κ. Π. Καλογερόπουλος.

φωτό 3
Η προϊσταμένη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ κα Ελ. Γερολυμάτου παραλαμβάνει το βραβείο «Best Decoration Award» για το ελληνικό περίπτερο
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΥπερτριπλασιάστηκαν τα περιστατικά ιλαράς
Επόμενο άρθροΕπιδείνωση καιρού σε ολόκληρη την χώρα