Αρχική Διάστημα Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο του διαστήματος

Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο του διαστήματος

0
Aurora Station 1
Διαφήμιση

Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στο διάστημα, το Aurora Station, είναι σχεδιασμένο από την αμερικάνικη διαστημική τεχνολογική εταιρία, Orion Span, και θα είναι έτοιμο το 2022.

Ο πλήρως εξοπλισμένος διαστημικός σταθμός θα μπορεί να φιλοξενεί έξι άτομα κάθε φορά, συμπεριλαμβανομένων δύο μελών του πληρώματος, προσφέροντας μία πολυτελή διαστημική διαμονή 12 ημερών.

Aurora Station 2

Σε συνθήκες βαρύτητας αλλά με όλα τα κομφόρ (για τα δεδομένα της κατάστασης), οι τυχεροί πελάτες του Aurora Station θα μπορούν να βλέπουν 16 ανατολές σε μία ημέρα και να νιώσουν σαν πρωταγωνιστές της ταινίας Gravity.

Η πολυτελής διαστημική διαμονή έρχεται στην… προνομιακή τιμή των 9.5 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης και της 3μηνης εκπαίδευσης στη Γη.

Aurora Station 3

Ο σταθμός Aurora θα έχει περίπου 12 πόδια πλάτος και μήκος 35 πόδια – παρόμοιο σε μέγεθος με ένα μεγάλο ιδιωτικό τζετ.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους εκεί, οι τυχεροί θα μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες , όπως πινγκ – πονγκ σε συνθήκες βαρύτητας και πειράματα έρευνας, όπως η καλλιέργεια τροφίμων σε τροχιά – τρόφιμα που μετά οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν στο σπίτι τους ως σουβενίρ.

Aurora Station 4

Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα βίντεο κλήσεων με τη Γη ενώ οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους του διαστημικού σταθμού – ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, «με προσαρμόσιμους ιδιωτικούς υπνόσακους, υψηλής ποιότητας διαστημικό φαγητό και πολυτελείς λεπτομέρειες στον σχεδιασμό, ο σταθμός Aurora εισάγει μια νέα εποχή στον διαστημικό τουρισμό, τοποθετώντας τον πήχη ψηλότερα από ποτέ».

Πηγή: CNN

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here