Αρχική Ειδήσεις Πρόβλημα απορριμάτων στη Θεσσαλονίκη

Πρόβλημα απορριμάτων στη Θεσσαλονίκη

0
rubbish 143465 960 720
Διαφήμιση

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η περιφέρεια της Θεσσαλονίκης τα τελευταία εικοσιτετράωρα καθώς μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους της πόλης εξαιτίας του χιονιά. Τα απορρίμματα ξεπερνούν τους 500 τόνους, καθώς σήμερα ξεκινούν οι εργασίες του τομέα καθαριότητας του δήμου.

Ο κ. Λάζαρος  Ζαχαριάδης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για την καθαριότητα στον δήμο Θεσσαλονίκης, εκτιμά πως μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα οι κάδοι απορριμμάτων θα αδειάσουν και η Θεσσαλονίκη θα επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν στη διάρκεια της κακοκαιρίας.

“Δεδομένων των καιρικών συνθηκών, του προσωπικού και του μηχανολογικού εξοπλισμού που διαθέτει ο δήμος Θεσσαλονίκης, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των εργαζομένων. Έγινε ένας σχεδιασμός που τηρήθηκε με ευλάβεια και απέδωσε. Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό. Υπήρχαν εργαζόμενοι που δούλεψαν όσο άντεχαν”, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση