Αρχική Τουρισμός Ενίσχυση σε τουριστικές επιχειρήσεις

Ενίσχυση σε τουριστικές επιχειρήσεις

0
Τουρισμός
Διαφήμιση

Με  ποσό ενίσχυσης που κυμαίνεται από 40.000 έως 200.000 ευρώ ανά επιχείρηση  χρηματοδοτούνται 76 νέες τουριστικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Αττικής. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 11,82 εκατομμύρια ευρώ.

Τα κονδύλια προέρχονται από τον άξονα «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των ΜμΕ – Βελτίωση της ελκυστικότητας της Περιφέρειας Αττικής για προσέλκυση επενδύσεων και προαγωγή της καινοτόμου επιχειρηματικότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014 – 2020», στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Η συγκεκριμένη παρέμβαση έρχεται συμπληρωματικά σε πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Αττική, όπως η πρόσφατη στήριξη, με πόρους του ΠΕΠ Αττικής, συνεργατικών σχηματισμών (clusters) καινοτομίας με συνολικό προϋπολογισμό 6,6 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και η συμμετοχή στο Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ με πόρους ύψους 50 εκατομμύρια ευρώ.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here