Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. ΕΛΠΕ: Δράσεις για τον Αθλητισμό στην Κέρκυρα

ΕΛΠΕ: Δράσεις για τον Αθλητισμό στην Κέρκυρα

0
1 KERKYRA
O Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Γιάννης Κορωναίος (αριστερά) παραδίδει την προπληρωμένη ΕΚΟ Κάρτα στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) κ. Γιάννη Μακαντάνη, παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου (στο μέσον)
Διαφήμιση

Τον ελληνικό αθλητισμό, μέσω πολλαπλών δράσεων, συνεχίζει να στηρίζει ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, συμβάλλοντας και από την πλευρά του στη διάδοση του αθλητικού πνεύματος, ενώ μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υποστηρίζει ευπαθείς οικονομικά και κοινωνικά ομάδες.

Σήμερα το πρωί, με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών από Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης, των προπονητών και των γονέων τους, πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) εκδήλωση για τη στήριξη του Αθλητισμού από τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ παραδόθηκε προπληρωμένη ΕΚΟ Κάρτα με 9.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών του Κλειστού Γυμναστηρίου Κέρκυρας. Επίσης, περισσότερες από 35 μπάλες μπάσκετ και 490 εμφανίσεις διανεμήθηκαν στους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών που προπονούνται στο Αθλητικό Κέντρο.

3 KERKYRA
Στιγμιότυπο από αγώνα επίδειξης μικρών αθλητών των Ακαδημιών που προπονούνται στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας

Κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης Τύπου, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Ομίλου κ. Γιάννης Κορωναίος δήλωσε: «Ο Όμιλος ΕΛΠΕ υλοποιεί ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων ΕΚΕ σε ολόκληρη τη χώρα. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε ανάλογη εκδήλωση χορηγήσαμε πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, πριν από έναν χρόνο σε σχολεία της Δωδεκανήσου, ενώ το πλήρες πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Κεφαλλονιά. Σε ότι αφορά την Κέρκυρα επαναλαμβάνουμε τη δέσμευση μας να συμβάλουμε στην παρουσία της εξαιρετικής Φιλαρμονικής “Καποδίστριας” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών».

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Marketing-Εμπορίας κ. Σωτήρης Αναστασιάδης επεσήμανε ότι «η ΕΚΟ εδώ και χρόνια στηρίζει το ελληνικό μπάσκετ όχι μόνο με τη χορήγηση αθλητικού υλικού, όπως εδώ στην Κέρκυρα, αλλά με πολλαπλές δράσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε υποστηρικτές όλων των εθνικών ομάδων μπάσκετ, ενώ στις 9 και 10 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη θα είμαστε για άλλη μια χρονιά ο Μέγας Χορηγός του ΕΚΟ ALL STAR GAME με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών μπάσκετ που αγωνίζονται στη χώρα μας.»

2 KERKYRA
Από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης του ΕΑΚΚ κ. Κώστας Τόμπρος, ο Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Γιώργος Καλαφατάκης, ο Διευθυντής Marketing Εμπορίας κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων ΕΛΠΕ κ. Γιάννης Κορωναίος, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος και δεξιά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ κ. Γιάννης Μακαντάνης

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αγώνες επίδειξης μεταξύ των Αθλητικών Σωματείων, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΑΙΑΚΑΣ και Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Το Πρόγραμμα ΕΚΕ που υλοποιεί ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ την τελευταία δεκαετία περιλαμβάνει πλήθος δράσεων προς όφελος της κοινωνίας, με βασικούς άξονες τη νέα γενιά, τις ευπαθείς ομάδες, τις βιώσιμες πόλεις και κοινωνίες, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Στο επίκεντρο των δράσεων για τον Αθλητισμό, βρίσκεται η διαπαιδαγώγηση των νέων, αλλά και η έμπνευση της ευρύτερης κοινωνίας, μέσα από τις διαχρονικές αξίες που πρεσβεύουν τα ιδεώδη του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Στην σημερινή εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ κ. Γιάννης Μακαντάνης, ενώ από τα ΕΛΠΕ παρευρέθηκε και ο Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων κ. Γιώργος Καλαφατάκης.

Διαβάστε ακόμη:

Ανακαινίστηκε το Δημοτικό Θέατρο Μάνδρας με χορηγία των ΕΛΠΕ

Ο όμιλος ΕΛΠΕ στηρίζει το έργο του «Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας»

ΕΛΠΕ: Ανακατασκευή της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στη Δημοτική Κοινότητα Καλοχωρίου

ΕΛΠΕ: Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στα νησιά του Ιονίου

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here