Αρχική Επιχειρείν «Α» στη L’Oréal για την κλιματική προστασία από τον CDP

«Α» στη L’Oréal για την κλιματική προστασία από τον CDP

0
L'Oréal
Διαφήμιση

Ο μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός οργανισμός, CDP, βράβευσε την L’Oréal με Α για την κλιματική προστασία, τη βιώσιμη διαχείριση του νερού και την προστασία των δασών από την αποψίλωση – τα τρία περιβαλλοντικά θέματα που καλύπτονται από την αξιολόγηση του.

Κάθε χρόνο περισσότερες από 6.800 εταιρείες δημοσιοποιούν στον CDP τα δεδομένα τους σχετικά με τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις, τους κινδύνους και τις ευκαιρίες, προκειμένου να αξιολογηθούν από τον οργανισμό. Οι εταιρείες λαμβάνουν βαθμολογίες μεταξύ A και D βάσει της αποτελεσματικότητάς τους στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, την αποψίλωση των δασών και την ασφάλεια των υδάτων, ενώ όσες δεν παρέχουν ή δίνουν ελλιπείς πληροφορίες βαθμολογούνται με F.

Η L’Oréal είναι μία εκ των δύο εταιρειών οι οποίες βαθμολογήθηκαν με Α και στις τρεις κατηγορίες του CDP. Αυτή η βαθμολογία έρχεται ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης του έργου της L’Oreal κατά το τελευταίο έτος, σχετικά με τη μείωση των κλιματικών κινδύνων, την αντιμετώπιση της αποψίλωσης στην εφοδιαστική της αλυσίδα, την ενίσχυση της διαχείρισης του νερού και την πρωτοπορία στον τομέα της βιώσιμης οικονομίας.

Ο Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός

Ο CDP είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος παρέχει το μόνο παγκόσμιο σύστημα που έχουν στη διάθεσή τους, οι εταιρίες και οι πόλεις για τη μέτρηση, αποκάλυψη, διαχείριση και ανταλλαγή σημαντικών περιβαλλοντικών πληροφοριών για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, την κατανάλωση νερού και τη διατήρηση των δασών.

cdp

 

Διαφήμιση