Αρχική Τουρισμός Τον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν τα Greek Travel Awards της Σκανδιναβίας

Τον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν τα Greek Travel Awards της Σκανδιναβίας

0
nobel tourismoy

Η Ελλάδα σε πρώτο ρόλο και με τεράστια προβολή στην Σουηδία, με σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής της ταυτότητας και την ανάδειξή της ως κορυφαίου και αγαπημένου τουριστικού προορισμού από τους ίδιους τους Σκανδιναβούς.

Ο λόγος αρχικά για τα Greek Travel Awards της Σκανδιναβίας (τα οποία συχνά αποκαλούνται και ως Βραβεία «Νόμπελ» του Ελληνικού Τουρισμού, αφού η τελετή απονομής πραγματοποιείται στην φημισμένη αίθουσα Blue Hall του Δήμου της Στοκχόλμης, στις 14 Φεβρουαρίου 2019), αλλά και για το Forum Τουρισμού για την Ελλάδα, που διοργανώνεται στις 15 Φεβρουαρίου 2019 στο World Trade Center της Στοκχόλμης.

Ο σημαντικότερος επιχειρηματικός κόσμος της Σουηδίας από τον τουριστικό κλάδο θα συμμετέχει στις δύο παραπάνω εκδηλώσεις και όπου η προβολή της Ελλάδας θα είναι μεγάλη και ουσιαστική, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας North Evenrts.

Στο 2ο Tourism Forum στις 15 Φεβρουαρίου 2018 θα συμμετέχουν σημαντικά ονόματα και διαμορφωτές της κοινής γνώμης από την Σουηδία, ενώ την ίδια στιγμή οι συμμετοχές στα Greek Travel Awards και στο 2ο Tourism Forum της Ελλάδας είναι ανοιχτές για τουριστικούς προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις.

Τα Greek Travel Awards τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, της FedHATTA, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here