Αρχική Πολιτισμός Στην Αθήνα ο κιθαρίστας που ονομάζουν «η μετενσάρκωση του Hendrix», Eric Gales

Στην Αθήνα ο κιθαρίστας που ονομάζουν «η μετενσάρκωση του Hendrix», Eric Gales

0
Eric Gales
Διαφήμιση

Ο κιθαρίστας Eric Gales, έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα στις 25 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Οι μελωδίες blues-rock, τα εκπληκτικά κιθαριστικά riffs και οι εντυπωσιακές εναλλαγές του ήχου του θα γεμίσουν την Αθήνα, που αποτελεί και πάλι σταθμό της περιοδείας του, μετά την πολυσυζητημένη εμφάνισή του το περασμένο Μάρτιο.

O Eric Gales κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ «The Eric Gales Band» το 1991, σε ηλικία 16 ετών, αποδεικνύοντας τον τίτλο που του προσδίδουν οι κριτικοί ως “μετενσάρκωση του Jimi Hendrix”.

Όπως ο αριστερόχειρ Hendrix, ξεκίνησε να παίζει ακουστική κιθάρα στα 15 του χρόνια, έτσι και ο Gales, άρχισε να πειραματίζεται και να συγκινεί το κοινό με τη δεξιοτεχνία του. Ο Gales είναι σίγουρα, ο άξιος συνεχιστής της σχολής του Hendrix και σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε αυτή την μοναδική εμφάνισή του.

H κυκλοφορία συνολικά δεκατεσσάρων προσωπικών άλμπουμ καθώς και πολυάριθμες συνεργασίες, τον οδήγησαν να δουλέψει με τον μεγάλο μουσικό παραγωγό Fabrizio Grossi (Alice Cooper, Joe Bonamassa, Billy F. Gibbons, Ice T, Slash, Steve Vai κ.ά) ενώ για το νέο του album «Middle of the Road» που κυκλοφόρησε το 2017 ο ίδιος λέει: «Ο δίσκος αυτός θα με πάει όπου δεν έχω βρεθεί ως τώρα και όπου ήθελα πάντα να πάω».

eric gales

Πληροφορίες:

  • Ώρα έναρξης: 21.00
  • Σταυρός του Νότου: Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

 

Διαφήμιση