Αρχική Ειδήσεις Energean Oil & Gas: Βραβείο «Εταιρεία της Χρονιάς»

Energean Oil & Gas: Βραβείο «Εταιρεία της Χρονιάς»

0
9b7552ac050725bea2877d7cf1ca71e9 L
Διαφήμιση

Το βραβείο της «Εταιρείας της Χρονιάς» (EnergyCompanyoftheYear – SmallCap) στην κατηγορία εταιρειών με κεφαλαιοποίηση έως 1 δισεκ. Δολάρια, παρέλαβε ο κ. Μαθιός Ρήγας, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Energean, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

89dd20ee327843879aee8c15033f3ccd

Η Energean αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή για την αναγνώριση των κόπων της εταιρείας, η όποια μόλις σε λίγους μήνες από την είσοδό της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου έχει παρουσιάσει τόσο μεγάλη πρόοδο. Αξιοσημείωτος είναι χαρακτηρισμός της εταιρείας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης PetroleumEconomist ως  μία απόδειξη ότι μία εταιρεία «μπορεί να σκέφτεται και να επιχειρεί ως μεγάλος όμιλος, εφόσον πορεύεται με σύνεση».

energy company of the year small cap energean 1

ο κ. Μαθιός Ρήγας, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Energean, παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. WillGreenwoodMBE, παλαίμαχο παίκτη της Ένωσης Ράγκμπι της Αγγλίας.

Ο Μαθιός Ρήγας, Διευθύνων Σύμβουλος της Energean, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την κατάκτηση αυτού του διακεκριμένου βραβείου που αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας της Energean».

O θεσμός των PetroleumEconomist Awards επιβραβεύει πρόσωπα, εταιρείες και projects που συνιστούν την επιτομή της αριστείας στην ενεργειακή βιομηχανία,

διακρίνονται για την καινοτομία, την αυθεντικότητα και τις βέλτιστες πρακτικές και δεσμεύονται για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευημερία των εργαζομένων.

Διαφήμιση