Αρχική Επιστήμη Διπλώνει σαν πορτοφόλι αλλά είναι… smarthphone! (video)

Διπλώνει σαν πορτοφόλι αλλά είναι… smarthphone! (video)

0
smarthphone

Μια ελάχιστα γνωστή εταιρεία η Royole Corporation εισήγαγε στην αγορά το πρώτο smartphone στον κόσμο με μια πτυσσόμενη οθόνη που διπλώνει σαν πορτοφόλι. Το προϊόν ονομάζεται FlexPai

Η Royole καλεί το τηλέφωνο FlexPai, αλλά η συσκευή είναι επίσης ένα tablet. Αν ξεδιπλωθεί, το προϊόν διαθέτει οθόνη 7,8 ιντσών (19,8 εκατοστών) με ανάλυση 1,920 ανά 1,440. Είναι επίσης λίγο βαρύ, και ζυγίζει σε 0,70 λίβρες (ή το διπλάσιο βάρος ενός iPhone X.). Όταν διπλώνει, εμφανίζει τρεις οθόνες: μία μπροστά, μία πίσω και μία στη ράχη.

Το τηλέφωνο με την ονομασία FlexPai άρχισε να πωλείται στην Κίνα την 1η Νοεμβρίου σε τιμές 1.290 έως 1.863 δολαρίων (ανάλογα με τη μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο του), σύμφωνα με το BBC. Η ηλικίας έξι ετών Royole έκανε γνωστό ότι στο τέλος Δεκεμβρίου θα αρχίσει τις πωλήσεις και σε άλλες χώρες.

Η παρουσίαση της νέας συσκευής αιφνιδίασε τη διεθνή αγορά, καθώς οι αναλυτές θεωρούσαν σίγουρο ότι οι κορεατικές Samsung και LG ή η κινεζική Huawei θα ήσαν οι πρώτες που θα λανσάριζαν ένα τέτοιο τηλέφωνο που διπλώνει.

To FlexPai χρησιμοποιεί ως λειτουργικό σύστημα μια έκδοση του Android, ενώ ζυγίζει 320 γραμμάρια, είναι συνεπώς τουλάχιστον κατά 50% βαρύτερο από το Galaxy Note 9 ή το iPhone XS Max.

 

Πηγή: pcmag, ΑΠΕ-ΜΠΕ, BBC

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here