Αρχική Ειδήσεις Συμμετοχή της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Συμμετοχή της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

0
Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.
Διαφήμιση

Με το μήνυμα «Είμαστε πάντα δίπλα σας!» η ΚΑΥΚΑΣ συμμετέχει ενεργά στον ετήσιο θεσμό «Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών» που θα διεξαχθεί μεταξύ 1 και 6 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

Στη διάρκεια της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών η ΚΑΥΚΑΣ θα προχωρήσει σε σειρά ενεργειών προς τους πελάτες της με σκοπό την επιπρόσθετη ικανοποίησή τους.
Μεταξύ των ενεργειών περιλαμβάνονται προσφορές σε προϊόντα όλων των καταστημάτων της ΚΑΥΚΑΣ, με τα καταστήματα της Ελευσίνας, των Οινόφυτων και της Ζακύνθου να διοργανώνουν ταυτόχρονα και κληρώσεις για τους πελάτες της εταιρείας.

Επιπλέον, καθ΄ όλη τη διάρκεια της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών δεν θα υπάρχουν έξοδα μεταφοράς για τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του e-shop της ΚΑΥΚΑΣ.

Με αφορμή τη συμμετοχή της ΚΑΥΚΑΣ στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, ο κ. Παναγιώτης Μαυραγάνης, Distribution Network Director της ΚΑΥΚΑΣ, δήλωσε πως «το μήνυμα «Είμαστε πάντα δίπλα σας!» ταιριάζει απόλυτα στην κουλτούρα της εταιρείας μας.

Μέσα από το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό μας και την μεγάλη γκάμα προϊόντων μας είμαστε κοντά στον πελάτη μας, αλλά χωρίς, το εξαιρετικά καταρτισμένο και αφοσιωμένο με πάθος στην εξυπηρέτηση του πελάτη, προσωπικό μας, η ΚΑΥΚΑΣ δεν θα ήταν η εταιρεία που είναι σήμερα.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών και η συμμετοχή της ΚΑΥΚΑΣ σε αυτήν υπογραμμίζουν την αξία της σωστής λειτουργίας και καλής εξυπηρέτησης που χαρακτηρίζει την ΚΑΥΚΑΣ».

Διαφήμιση