Αρχική Επιχειρείν Αύξηση στις κλήσεις στο δίκτυο της WIND το Σαββατοκύριακο της κακοκαιρίας

Αύξηση στις κλήσεις στο δίκτυο της WIND το Σαββατοκύριακο της κακοκαιρίας

0
WIND
Διαφήμιση

Αυξημένη χρήση σταθερής και κινητής τηλεφωνίας κατέγραψε το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου της WIND στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ειδικά στις περιοχές που επλήγησαν από τα ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα «Ξενοφών» και «Ζορμπάς».

Συγκεκριμένα, η κίνηση της σταθερής που διεκπεραιώθηκε στο δίκτυο της WIND το διήμερο 29-30/9 ήταν κατά 20% αυξημένη σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ενώ ο αριθμός των κλήσεων που διεκπεραιωθήκαν σε ώρες αιχμής ήταν κατά 35% αυξημένος.

Από τις πληγείσες περιοχές, η μεγαλύτερη αύξηση της κίνησης παρατηρήθηκε στην Εύβοια 12%, στην Πελοπόννησο 9% και στο Ιόνιο 8%.

Στην κινητή τηλεφωνία παρατηρήθηκε αύξηση της κίνησης φωνής κατά 18% στην περιοχή της Αργολίδας, κατά 15% στην Κορινθία και 10% στην περιοχή της Λακωνίας, περιοχές που αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας.

Το δίκτυο κινητής και σταθερής της WIND λειτούργησε χωρίς σοβαρά τεχνικά προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας ενώ παράλληλα οι τεχνικοί δικτύου και η ομάδα εξυπηρέτησης της WIND Ελλάς παρέμειναν σε πλήρη ετοιμότητα.

Διαφήμιση