Αρχική Ευζωία Προβολή της Ελλάδας μέσα από τα πολιτιστικά δρώμενα της Κορέας

Προβολή της Ελλάδας μέσα από τα πολιτιστικά δρώμενα της Κορέας

0
Προβολή της Ελλάδας
Διαφήμιση

Τη διαφήμιση της ελληνικής κουλτούρας μέσα από πολιτιστικά δρώμενα της Κορέας συζήτησε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που βρέθηκε στην Σεούλ με παράγοντες του κινηματογράφου, της μουσικής και της μόδας.

Η Υπουργός Τουρισμού συνάντησε την Αντιπρόεδρο του CJGroup, κα MinJa και την Γενική Διευθύντρια των Studio Dragon, κα Choijinnie, με τις οποίες συζήτησαν το ενδεχόμενο προβολής ελληνικών προορισμών μέσα από τα κορεάτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση ώστε να ενισχύσουν προσέλευση τουριστών από την Νότια Κορέα αλλά και την Ασία εν γένει.

Το CJGroup αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ψυχαγωγίας παγκοσμίως που κατέχει χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, αλλά και το Studio Dragon, μέλος του CJGroup, είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στην Ασία.

Μια ακόμα συνάντηση πραγματοποίησε επίσης η κα. Κουντουρά με τον Αντιπροέδρου του Samsung Fashion Group κ.Charles Park αλλά και τον κορυφαίο opinion-leader της κορεατικής μόδας και ποπ μουσικής, κ. KeeJeongyun.

Προέτρεψε τους δύο παράγοντες να προτιμήσουν ελληνικούς προορισμούς για την παραγωγή των βιντεοκλίπ της πολύ δημοφιλούς παγκοσμίως k-pop μουσικής, αλλά και να διεξάγουν φωτογραφίσεις μόδας με φόντο τα ελληνικά τοπία, ώστε οι μοναδικές ομορφιές της Ελλάδας να γίνουν γνωστές στο ευρύ κορεάτικο και ασιατικό κοινό.

Η Πρέσβης της Ελλάδος στην Νότια Κορέα παρευρέθηκε επίσης στις συναντήσεις.

Διαφήμιση