Αρχική Διατροφή - Προτάσεις Press Trip ΕΟΤ : Η Αλόννησος στους 50 κορυφαίους καταδυτικούς προορισμούς του...

Press Trip ΕΟΤ : Η Αλόννησος στους 50 κορυφαίους καταδυτικούς προορισμούς του κόσμου από το National Geographic

0
1915.10ee099c728c88ac64b13d510e2bbe39
Διαφήμιση

Το ελληνικό νησί των Σποράδων όπου βρίσκεται το παλαιότερο και μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο στην Ευρώπη (Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων), στην νέα έκδοση εξειδικευμένου ταξιωδιτικού οδηγού του National Geographic, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2020 προτείνεται μεταξύ των 50 κορυφαίων προορισμών για καταδυτικό  τουρισμό (scuba diving).

Για τις ανάγκες της έκδοσεις, από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου δύο συγγραφείς- δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν την Αλόννησο σε δημοσιογραφικό ταξίδι (Press Trip) που διοργάνωσε ο ΕΟΤ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Η προβολή κάθε περιοχής, αλλά και γενικότερα της χώρας, θα εκτείνεται σε επτά σελίδες του οδηγού αποκλειστικά αφιερωμένες στον προορισμό, ενώ το βιβλίο θα προλογίσει η γνωστή ωκεανογράφος Dr Sylvia Earle. Επιπλέον, μέχρι την έκδοση του τελικού προϊόντος θα δημοσιευτούν σειρά ταξιδιωτικών άρθρων, που ως στόχο θα έχουν την προώθηση τόσο του οδηγού όσο και των ειδικότερων προορισμών.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός θα εκδοθεί αρχικά στα αγγλικά από τον εκδοτικό οίκο Random House και θα διατίθεται προς πώληση σε έντυπη και ψηφιακή μορφή μέσω μεγάλων δικτύων, όπως οι Βarnes & Noble και η Amazon.

Πηγή: gnto

 

Διαφήμιση