Αρχική Ειδήσεις Μία γιορτή για τους εραστές της κλασικής γραφής!

Μία γιορτή για τους εραστές της κλασικής γραφής!

0
DSC 7825
Διαφήμιση

Κάθε Σεπτέμβριο, τα τελευταία πέντε χρόνια, οι λάτρεις της κλασικής γραφής δίνουν ραντεβού σε δεκάδες χώρες και εκατοντάδες πόλεις της Γης την ίδια μέρα, την 21η Σεπτεμβρίου, και την ίδια ώρα, στις 6.30 μ.μ. (τοπική ώρα), για να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωριστούν και να μοιραστούν την κοινή τους αγάπη: τη γραφή με τον παλιό καλό τρόπο, χρησιμοποιώντας πένα.

DSC 8006Στην Ελλάδα το ραντεβού του Pelikan Hub δόθηκε στο κέντρο της Αθήνας με οικοδεσπότη τον «ειδικό» στην κλασική γραφή, Αθανάσιο Ευαγγελίδη, ο οποίος δέχτηκε τους λάτρεις της στο «Pen Home».

Έλληνες αλλά και ξένοι, “εραστές” της κλασικής γραφής και του χειρογράφου ήταν εκεί για να δουν από κοντά νέα αλλά και κλασικά μοντέλα της Pelikan, αλλά και για να έρθουν σε «επαφή» με το «Μελάνι της Χρονιάς» που φέτος είναι το Olivine.

Περήφανος για τη συλλογή του με πένες ο κ. Ευαγγελίδης εκτός από το ότι έχει ένα κατάστημα με το αγαπημένο του αντικείμενο, διαθέτει και μία μεγάλη συλλογή από πένες, καθώς όπως δηλώνει «αισθάνομαι τυχερός που έχω κάνει το επάγγελμά μου χόμπι».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Δεκάδες ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, στο κάλεσμα του Pelikan Hub και βρέθηκαν στο «Σπίτι της Πένας» για να δοκιμάσουν πένες, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις για την κλασική γραφή, ανάμεσά τους και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας που όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι λάτρης της πένας, επισημαίνοντας ότι η πρώτη που απέκτησε ήταν δώρο του πατέρα του την οποία όμως έχασε στην επιστροφή του από την Αγγλία. Έχει όμως ακόμα την πρώτη πένα που αγόρασε ο ίδιος.

Κατόπιν κλήρωσης, 12 νικητές, κέρδισαν πένες Pelikan M120N Iconic Blue Special Edition  που πρόσφερε η αντιπροσωπεία της Pelikan στην Ελλάδα, αλλά και σπάνιες συλλεκτικές πένες Pelikan Μ600 που προσέφερε ο κύριος Ευαγγελίδης από τη συλλογή του.

DSC 7973

DSC 8001

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΡαγδαία επιδείνωση του καιρού από Τετάρτη με πτώση θερμοκρασίας 12 βαθμούς
Επόμενο άρθροLife Coaching, προπόνηση ζωής! Μία τεχνική που κάνει τη ζωή δημιουργική και χαρούμενη