Αρχική Επιχειρείν Athens #JobFestival 2018 στις 22 και 22 Σεπτεμβρίου

Athens #JobFestival 2018 στις 22 και 22 Σεπτεμβρίου

0
Athens #JobFestival
Διαφήμιση

Το Skywalker.gr, το πρώτο jobsite στην Ελλάδα, διοργανώνει και φέτος το σημαντικότερο γεγονός για την εργασία, το Athens #JobFestival 2018, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, με χορηγό επικοινωνίας και το ECOZEN.GR

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Βασικός σκοπός του Athens #JobFestival 2018 είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση εργοδοτών με υποψήφιους εργαζομένους.

Οι στόχοι του Athens #JobFestival 2018 είναι:

  • H διενέργεια προγραμματισμένων συνεντεύξεων υποψηφίων που έχουν προηγουμένως στείλει το βιογραφικό τους με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό
  • Η συνάντηση υποψηφίων με κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους
  • Η απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, συνυφασμένων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας
  • Η γνωριμία και η κατανόηση των βασικών εργαλείων στην αναζήτηση εργασίας
  • Η βελτιστοποίηση των βιογραφικών των υποψηφίων από εξειδικευμένους συμβούλους
  • Η επικοινωνία και η δικτύωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων
  • Η συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους

Συγκεκριμένα, οι εταιρίες θα διενεργήσουν προγραμματισμένες συνεντεύξεις με υποψηφίους που θα έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους με την έγκαιρη αποστολή του βιογραφικού τους μέσω του jobfestival.gr.

Παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο αφενός οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή και να συνομιλήσουν με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό και αφετέρου οι εκπρόσωποι των εταιριών θα γνωρίσουν υποψηφίους και θα δεχτούν βιογραφικά που ενδεχομένως τους φέρουν πιο κοντά στην εύρεση του κατάλληλου εργαζομένου για την εταιρία τους.

Επιπλέον οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν workshop με θεματικές ενότητες γύρω από το πεδίο της αναζήτησης εργασίας και της απόκτησης σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων. Στα workshop απαιτείται προεγγραφή και παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Επίσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες παράλληλες δράσεις, όπως:

Προσωπικό coaching, εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες κάθε υποψηφίου, μέσω του οποίου ο coach θα συμβάλει βοηθώντας τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να μάθει πώς θα πετύχει τους στόχους του και πώς θα διαχειριστεί προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Βελτίωση LinkedΙn προφίλ και βιογραφικού σημειώματος των υποψηφίων σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια εξειδικευμένων στελεχών του χώρου.

Online gamification για τα μυστικά του online παιχνιδιού σε μια επαγγελματική συνέντευξη
Συμβουλές dress code για επαγγελματική συνέντευξη.

Business photoshooting για την πιο κατάλληλη επαγγελματική φωτογραφία για το βιογραφικό σημείωμα και τον LinkedIn λογαριασμό.

Όσοι αναζητούν εργασία μπορούν να επισκεφθούν το http://jobfestival.gr/, να στείλουν το βιογραφικό τους στις εταιρίες που αναζητούν εργαζομένους και να δηλώσουν συμμετοχή στα workshop.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Διαφήμιση