Αρχική Επιχειρείν Στο πλευρό των πυρόπληκτων μελών της η ΕΣΗΕΑ

Στο πλευρό των πυρόπληκτων μελών της η ΕΣΗΕΑ

0
ΕΣΗΕΑ
Διαφήμιση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ως μία πρώτη κίνηση στήριξης προς τα μέλη της Ενώσεως, τα οποία διέμεναν μόνιμα στις πληγείσες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής περιοχές, αποφάσισε τα εξής:

  • Την καταβολή εφάπαξ ποσού 400 ευρώ σε κάθε μέλος, του οποίου η κατοικία υπέστη σοβαρές ζημιές, προσαυξημένο κατά 100 ευρώ για κάθε ανήλικο τέκνο.
  • Την καταβολή εφάπαξ ποσού 200 ευρώ για κάθε μέλος του οποίου η κινητή περιουσία, αυτοκίνητο κ.λπ., υπέστη σοβαρές ζημιές.
  • Το «πάγωμα» έως την 1/1/2019 της πληρωμής οφειλών τους από συνδρομές και εν συνεχεία τη δυνατότητα ρύθμισης τους σε, έως 36, άτοκες δόσεις, καθώς και την απαλλαγή τους από το εκτυπωτικό τέλος των 5 ευρώ για την έκδοση της νέας ταυτότητας.

Για την καταβολή της ενίσχυσης αυτής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση, η οποία θα συνοδεύεται από σχετικό πιστοποιητικό δημόσιας αρχής για τις απώλειες (τηλ. 210-3675512 email: arogi@esiea.gr)

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή των ζημιών, θα εξετάσει το ενδεχόμενο επιπλέον στήριξης, αναλόγως της κατάστασης κάθε μέλους ξεχωριστά.

Παράλληλα, ο ΕΔΟΕΠ, ο φορέας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όλων των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης, ως ελάχιστη προσφορά προς τους συνανθρώπους, που δοκιμάζονται σκληρά, καλεί όλους τους ασφαλισμένους του σε εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη και την Παρασκευή σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί υπάλληλοι, όλοι οι άνθρωποι της ενημέρωσης, που μοχθούμε καθημερινά για την ενημέρωση των πολιτών, εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους.

Τέλος, μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν οι Ενώσεις Τούρκων δημοσιογράφων για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ Τράπεζα Τροφίμων για τους πυρόπληκτους
Επόμενο άρθροΟι Ένοπλες Δυνάμεις στην αντιμετώπιση της καταστροφής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ