Αρχική Ευζωία New York College: Τελετή Αποφοίτησης 2018

New York College: Τελετή Αποφοίτησης 2018

0
NY COL
Διαφήμιση

Mε πρωταγωνιστές τους αποφοίτους και τους γονείς τους και παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του New York College.

Ήταν μια συγκινητική βραδιά για όλους τους συμμετέχοντες. Μια βραδιά γεμάτη ενθουσιασμό, χαρά, ελπίδα και με την πεποίθηση πως οι νέοι πτυχιούχοι συνεχίζουν την πορεία τους με τα κατάλληλα εφόδια και τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις μελλοντικές προκλήσεις της ζωής.

NY COLLEGEΤο New York College παρέχει στους σπουδαστές του την μοναδική ευκαιρία να  πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους εξ ’ολοκλήρου στην Ελλάδα, αλλά να αποκτήσουν πτυχία Bachelor, Master και PhD απευθείας από Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια. Έτσι, διασφαλίζουν με τον καλύτερο τρόπο την επαγγελματική τους αποκατάσταση αλλά και την ευρύτερη εξέλιξή τους στην αγορά εργασίας.

Από τις πιο συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές ήταν η ομιλία του Κόμη του St. Andrews και Καγκελάριου του Πανεπιστημίου του Bolton, ο οποίος επικαλούμενος την ελληνική του καταγωγή, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους στην ελληνική γλώσσα.  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, o Sir Graham Brady, Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922», έλαβε από τον Κόμη του St. Andrews τιμητικό Διδακτορικό Τίτλο (Doctorate of Arts) από το Πανεπιστήμιο του Bolton.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου του New York College, κ. Ηλίας Φούτσης αναφέρθηκε στο γεγονός πως η τελετή αποφοίτησης μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος μιας διαδρομής αλλά όχι απαραίτητα και το τέλος μιας πορείας. Είπε χαρακτηριστικά: «Απόφοιτοι, σας προτρέπω να μην ξεχνάτε, ότι η μάθηση είναι σαν να κωπηλατείς αντίθετα στο ρεύμα του ποταμού. Αν σταματήσεις να κωπηλατείς τότε το νερό σε παρασύρει προς τα πίσω. Συνεχίστε λοιπόν να εκπαιδεύεστε και να μετεκπαιδεύεστε, συνεχίστε να μαθαίνετε, αυτή είναι η συμβουλή μου προς εσάς, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή που τα πάντα αλλάζουν με εκρηκτικές ταχύτητες»

Διαφήμιση