Αρχική Επιχειρείν ΔΕΔΔΗΕ: Έως το βράδυ οι πρώτες αποκαταστάσεις της ηλεκτροδότησης

ΔΕΔΔΗΕ: Έως το βράδυ οι πρώτες αποκαταστάσεις της ηλεκτροδότησης

0
ΔΕΔΔΗΕ
Διαφήμιση

Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, με τον ΔΕΔΔΗΕ να εκτιμάει ότι το πρόβλημα θα έχει επιλυθεί, στο μεγαλύτερο μέρος του, εντός των επόμενων τριών ημερών.

Έως το βράδυ αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση ενός σημαντικού αριθμού νοικοκυριών, τα οποία επηρεάστηκαν από τις φονικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, σε ανακοίνωσή του, διαβεβαιώνει ότι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, εντός των επόμενων τριών ημερών θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις βασικές εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα την ηλεκτροδότηση του μεγαλύτερου μέρους των καταναλωτών.

Ο Διαχειριστής διευκρινίζει, επιπλέον, ότι τα ακίνητα που έχουν υποστεί ζημιές στις ηλεκτρικές τους εγκαταστάσεις, θα ηλεκτροδοτηθούν μετά την αποκατάστασή τους.

Στην περιοχή της Κινέτας, πάντως, έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών, με την πλήρη αποκατάσταση να αναμένεται έως αύριο.

Διαφήμιση