Αρχική Επιχειρείν Η INTERLIFE ασφαλίζει τα διασωστικά σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Η INTERLIFE ασφαλίζει τα διασωστικά σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

0
interlife
Διαφήμιση

Σε μια μεγάλη χορηγία προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης προχώρησε η ασφαλιστική εταιρεία INTERLIFE, που υποστηρίζει διαχρονικά το έργο της οργάνωσης.

Ειδικότερα, η INTERLIFE Ασφαλιστική ασφάλισε ως χορηγός 15 διασωστικά σκάφη και τρία jet ski της ομάδας που επιχειρούν σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα.

Η χορηγία, που αφορά το σύνολο σχεδόν του στόλου της οργάνωσης, ήρθε ως συνέχεια της υποστήριξης που προσφέρει εδώ και χρόνια η INTERLIFE στην ΕΟΔ, ασφαλίζοντας τους εθελοντές της ομάδας για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν στη διάρκεια επιχειρήσεων ή εκπαιδεύσεων και της ασφάλισης που ήδη πρόσφερε για κάποια από τα διασωστικά σκάφη.

Η INTERLIFE υλοποιεί το πρόγραμμα «προσφέρω …αλλιώς», στο πλαίσιο του οποίου στηρίζει και την ΕΟΔ, καθώς η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της και είναι ενσωματωμένη στη στρατηγική της.

Με την υποστήριξη της INTERLIFE, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι σε θέση να διατηρεί την επιχειρησιακή ετοιμότητα των σκαφών της και να διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την συντήρηση των σκαφών της, που έχει υψηλά κόστη.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην INTERLIFE και ελπίζει η συνεργασία τους να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια!

Διαφήμιση