Αρχική Τεχνολογία VR Planet on Demand: Μοναδικές virtual reality εμπειρίες όπου επιθυμείτε!

VR Planet on Demand: Μοναδικές virtual reality εμπειρίες όπου επιθυμείτε!

0
pnannet (10)
Διαφήμιση

Το VR Planet με τα πιο προηγμένα μηχανήματα και τις πολλές διαφορετικές VR εφαρμογές, σας παρέχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε το χώρο σας σε…. Σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας!

Για πρώτη φορά,  μέσω των κινητών μονάδων του VR Planet,  μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές virtual reality εμπειρίες στο χώρο που επιθυμείτε.

Στην άνεση του σαλονιού σας, στη δροσιά της βεράντας ή του κήπου σας,  σε εκδήλωση του σχολείου ή στο φροντιστήριο σας συμμετέχετε οι ίδιοι αλλά και οι φίλοι σας στο απίστευτο ταξίδι εικονικής πραγματικότητας.

Αν βαρεθήκατε να κάνετε τα ίδια party ή εκδηλώσεις κάθε χρόνο, ήρθε η ώρα να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας  με τη διοργάνωση virtual reality party στο χώρο σας.

Τώρα, το party γενεθλίων ή ονομαστικής γιορτής, μια βραδιά με φίλους ή συνεργάτες ή ένα παιδικό party, αποκτούν μια εντελώς νέα, πρωτοποριακή high tech διάσταση!

Και αυτό διότι χρησιμοποιείται η τεχνολογία VR με έναν ομαδικό, διαδραστικό, διασκεδαστικό & συγχρόνως επιμορφωτικό, εντελώς δικό μας τρόπο.

Τα παιδιά λατρεύουν τις νέες τεχνολογίες & ειδικά όταν εξάπτουν την φαντασία & την δημιουργικότητά τους.

Πόσο μάλλον, όταν μαθαίνουν βιώνοντας, όταν διασκεδάζουν κάνοντας extreme sports αλλά με απόλυτη ασφάλεια & όταν όλο αυτό το μοιράζονται με τους φίλους τους!

Το VR Planet έρχεται στο δικό σας χώρο και με τις κινητές μονάδες του και η Εικονική Πραγματικότητα αποτελεί μία νέα, συναρπαστική διάσταση, όπου μπορείτε να εισχωρήσετε με την χρήση των πανίσχυρων υπολογιστών τελευταίας γενιάς που σας παρέχει στο χώρο σας και να βιώσετε όλοι μαζί καταστάσεις έξω από τις δυνατότητες που σας δίνονται στην καθημερινότητά σας και πέρα από τα όρια του χωροχρόνο σαν να βρίσκεστε πραγματικά εκεί!

Η αίσθηση αυτή, ενισχύεται, αφού έχετε την πλήρη αναπαράσταση του χώρου που επιλέξατε σε φάσμα 360 μοιρών. Με τους αισθητήρες, τους ανιχνευτές που αντιλαμβάνονται τις κινήσεις σας στον φυσικό χώρο και με τα εικονικά σας χέρια, δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες ώστε να “βυθιστείτε” στην πραγματικότητα της εκάστοτε VR εφαρμογής μας.

Με τον κόσμο της Εικονικής Πραγματικότητας που σας προσφέρει το VP Planet  όλα γίνονται…. η μόνη δυσκολία είναι να διαλέξετε τι θα πρωτοκάνετε ανάμεσα από 70 & πλέον εικονικές δραστηριότητες που θα επιλέξουμε ανάλογα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της ομάδας των καλεσμένων σας, όπως:

Μια πτήση με αερόστατο πάνω από το νησί της FUNLAND, μια εικονική πολύχρωμη Disneyland.

Μια περιπέτεια μέσα από ένα υποβρύχιο, περνώντας τις πύλες της Ατλαντίδας την ώρα που γκρεμίζεται.

Μία επίσκεψη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS και εξερεύνηση του διαστήματος ως αστροναύτης δια χειρός BBC.

Μια εξωπραγματική αποστολή να ταΐσετε με το μαγικό ραβδί σας τα φανταστικά πλάσματα μέσα στην ταινία “Fantastic Beasts and Where to Find Them” της δημιουργού του Harry Potter.

Μια βουτιά στην Ιστορία  για να δείτε την Ακρόπολη στην εποχή της ακμής της και  όλα τα σπουδαία αγάλματα που στόλιζαν τον προαύλιο χώρο της.

Μια αλχημική εμπειρία μέσα σε ένα μεσαιωνικό κάστρο, φτιάχνοντας μαγικά φίλτρα & αποκτώντας υπερδυνάμεις.

Μια πτήση μέσα σε ένα φαράγγι μαζί με έναν αετό.

Μία περιήγηση στα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας μέσα σε τριήρεις, ιππεύοντας άλογο ή περπατώντας ανάμεσα στις ιέρειες.

  • Μία εξερεύνηση στους Πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος.
  • Μια βόλτα μέσα στην ταινία της Disney ‘’COCO’’, χορεύοντας στην σκηνή παρέα με τους πρωταγωνιστές της.
  • Μία «συνάντηση» στην Αφρικανική Ενδοχώρα με «ζωντανή» αλληλεπίδραση σε διάφορες κατηγορίες ζώων της στέπας.
  • Μια περιήγηση μέσα σε πίνακα του Salvador Dali ή του Van Gogh.
  • Μια εμπειρία μέσα από την στολή ενός Υπερήρωα.
  • Μια βαρκάδα με γόνδολα στα κανάλια της Βενετίας.
  • Μια προσομοίωση Αυτισμού ή Τυφλότητας.

Αν θέλετε και εσείς να βιώστε κάποιο από τα παραπάνω, δεν χρειάζεται να έχετε υπερφυσικές ικανότητες ούτε να ταξιδέψετε στην άλλη άκρη του κόσμου.

Αρκεί να επικοινωνήσετε έγκαιρα με την ομάδα του VR Planet και να σχεδιάσουμε μαζί αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία μεταμόρφωσης του χώρου σας  σε….  Σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας.

 

 

Διαφήμιση