Αρχική Ευζωία Επισκεφθείτε το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας παρέα με τον τετράποδο φίλο σας

Επισκεφθείτε το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας παρέα με τον τετράποδο φίλο σας

0
3. 'Ενα pet friendly Μουσείο στην Αθήνα

Σχεδιάζετε να αφιερώσετε την έξοδό σας σε πολιτιστικές δραστηριότητες, αλλά δεν θέλετε να αφήσετε τον φίλο σας μόνο του στο σπίτι;

Το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά συγκαταλέγεται στα pet-friendly μουσεία της Αθήνας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους φιλόζωους να το επισκέπτονται όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, συνοδευόμενοι από το κατοικίδιό τους.

Ειδικά κατά το τριήμερο 1-3 Ιουνίου, οι φιλόζωοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν με 1 εισιτήριο και τις 2 μόνιμες εκθέσεις του Μουσείου.

Η έκθεση «Αρχαία Ελλάδα – οι Απαρχές της Τεχνολογίας», ταξινομημένη σε 24 ενότητες, παρουσιάζει 100 και πλέον λειτουργικά αντίγραφα της τεχνολογίας αιχμής του ύστερου αρχαιοελληνικού κόσμου.

2. 'Ενα pet friendly Μουσείο στην Αθήνα

Παράλληλα, στην έκθεση «Τα Μουσικά Όργανα και Παιχνίδια των Αρχαίων Ελλήνων» εκτίθενται 42 λειτουργικά μουσικά όργανα, καθώς και πλήθος ανακατασκευασμένων παιχνιδιών της αρχαιότητας.

«Στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας λειτουργούμε χωρίς αποκλεισμούς, επιθυμώντας να εντάξουμε στους επισκέπτες μας όσους συνοδεύονται στη βόλτα και στις περιηγήσεις τους από το αγαπημένο τους κατοικίδιο.

Η ανοιχτή και εγκάρδια ατμόσφαιρα του Μουσείου Κοτσανά δεν αποκλείει κανένα μέλος της οικογένειας, και σε αυτά συγκαταλέγουμε τα αγαπημένα μας τετράποδα.

Ο πολιτισμός δεν περιορίζεται μόνο εντός των προθηκών ενός Μουσείου, αλλά αναδεικνύεται, μεταξύ άλλων,  από τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη σχέση μας με τα ζώα», δηλώνει η διευθύντρια του Μουσείου Μίνα Μητσομπόνου.

Το Μουσείο λειτουργεί καθημερινά και τα σαββατοκύριακα από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Όροι επίσκεψης

Στο Μουσείο γίνονται δεκτά τα ζώα συνοδευόμενα από τον ιδιοκτήτη τους.

Τα ζώα πρέπει να φορούν περιλαίμιο και να είναι δεμένα με λουράκι.

Πριν από την επίσκεψή σας στο Μουσείο, συνιστούμε να έχετε φροντίσει για τις ανάγκες του κατοικιδίου σας.

Ελάτε στο Μουσείο με το κατοικίδιό σας

Έχετε μαζί σας σακούλες περισυλλογής περιττωμάτων για να είστε σίγουροι ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Σε κάθε περίπτωση, οι φιλόζωοι έχουν την αποκλειστική ευθύνη των ζώων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και παραμονής τους στο Μουσείο.

Το μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά, βρίσκεται επί της Πινδάρου 6 και Ακαδημίας, στο Κολωνάκι και οι ώρες λειτουργίας είναι: 9 π.μ. – 5 μ.μ. καθημερινά και Σαββατοκύριακα με γενική είσοδος 5 ευρώ.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here