Αρχική Επιχειρείν Η WIND χορηγός στο πρώτο TEDx University of Crete

Η WIND χορηγός στο πρώτο TEDx University of Crete

0
TEDxUniversity of Crete
Διαφήμιση

Με πυξίδα τα διαφορετικά μονοπάτια που ακολουθεί ο καθένας μας με στόχο την προσωπική του εξέλιξη και θέμα #Destinations, το πρώτο TEDx University of Crete κάλεσε 13 ομιλητές να περιγράψουν τη δική τους διαδρομή από το όνειρο στην πράξη.

Η YouTuber Μιρκέτα Βιδάλη που καίγεται για νέες ιδέες, ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης και κατέγραψε σ’ ένα ολιγόλεπτο vlog όλα όσα παρακολούθησε από 13 ομιλίες, 7 επιστημονικές παρουσιάσεις και 4 workshops ενώ δεν δίστασε ν΄ ανακρίνει όσους ξεκουράζονταν στο Networking corner powered by WIND F2G. Θα το απολαύσετε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Η WIND, μέγας χορηγός της διοργάνωσης, από το 2011 δίνει το «παρών» σε μια σειρά εκδηλώσεων TEDx σε όλη την Ελλάδα στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την διάδοση νέων ιδεών από  ανθρώπους με αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα.

Όσοι βρέθηκαν στο πρώτο TEDx University of Crete μοιράστηκαν στιγμές από τη διοργάνωση στα social media με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G Δικτύου της WIND, η πληθυσμιακή κάλυψη του οποίου αγγίζει στην Κρήτη το 98%.

Περισσότερα για τους προορισμούς  στο http://www.tedxuniversityofcrete.com/  και στη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Επόμενη συνάντηση των TEDxsters το TEDxAgricultural University of Athens στις 28 Απριλίου 2018.

 

Διαφήμιση