Αρχική Επιχειρείν Περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες στο SAP ΝΟW Athens 2018

Περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες στο SAP ΝΟW Athens 2018

0
SAP ΝΟW Athens 2018
Διαφήμιση

Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας, SAP ΝΟW Athens 2018, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή περισσότερων από 1000 στελεχών, επιχειρηματιών και εκπροσώπων από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλέον καινοτόμες λύσεις της SAP, να μυηθούν στην έννοια της έξυπνης επιχείρησης στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, αλλά και να ακούσουν ομιλίες χαρισματικών ομιλητών που εφάρμοσαν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή την ιδέα “Από την σκέψη  στην πράξη”.

Την εκδήλωση άνοιξαν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου και  ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος SAP Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας. Ο κ. Ξηρόκωστας, κατά την εναρκτήρια ομιλία του με θέμα “The Intelligent Enterprise. Turn Thinking Into Doing”, αναφέρθηκε στις ψηφιακές απαιτήσεις της νέας εποχής και την επιτακτική ανάγκη για τις επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν, να θέσουν ως στόχο την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών, που θα τους επιτρέψουν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του κ. Tom Raftery, Global VP, Futurist, and Internet of Things Evangelist, SAP, ο οποίος αναφέρθηκε με απλό και επεξηγηματικό τρόπο στις τεχνολογικές εξελίξεις που αναμένουμε τα επόμενα 10 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα, πως αυτές αναμένεται να επηρεάσουν όλες τις εκφάνσεις της ζωή μας, από τον Τομέα των Μεταφορών μέχρι τον Τομέα της Υγείας, μέσα από τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει το Internet of Things.

Ακολούθησε  συζήτηση πάνελ με θέμα “The Intelligent enterprise”,  με τη συμμετοχή των κ. Βίκυς Αθανασιάδου, Chief Technology Officer, Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, κ. Αναστάση Κονταράτου , Chief Strategy Officer, Minerva Marine Inc. , κ. Γιώργου Κουκουμέλη,  Vice President & CFO, Ομίλου Σφακιανάκη, κ. Ηλία Ρήγα, Chief Financial Officer, Generali Ελλάδος και κ. Giovanni Rocco, Group Internal Control Manager της Coca-Cola HBC με συντονιστή το δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου, όπου ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις πάνω στο θέμα της «έξυπνης επιχείρησης» και τις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς στις οποίες οι επιχειρήσεις καλούνται να ανταποκριθούν με ταχείς ρυθμούς προκειμένου να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να οδηγηθούν προς την ανάπτυξη.

Στη συνέχεια, στις 19 παράλληλες συνεδρίες καθώς και στις  3 διαδραστικές εκθέσεις καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι λύσεις SAP για θέματα IoT, SAP Leonardo, Digital Customer Experience, Digital Workforce, Digital Manufacturing, Business Analytics, Blockchain, GDPR, Business Networks SAP HANA Data Management Suite, SAP S4 HANA, SAP Business One δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε πιο εξειδικευμένα ζητήματα του ενδιαφέροντος του. Παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γράψουν μία ευχή στον τοίχο ευχών, συγκεντρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο ποσό το οποίο η εταιρεία θα διαθέσει στον οργανισμό  “Make a Wish”.

Το SAP NOW 2018 φιλοξένησε, επίσης, φέτος και για πρώτη φορά ομιλίες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, της Πόπης Τσαπανίδου, και της Κικής Τσακαλδήμη – οι οποίοι , μέσα από τις καθηλωτικές ομιλίες τους,  μοιράστηκαν με το κοινό  την προσωπική τους ανθρωποκεντρική προσέγγιση  της εφαρμογής μίας ιδέας «από την σκέψη , στην πράξη», η οποία αποτελεί και την  κινητήριο δύναμη της επιτυχίας τους .

Το φετινό συνέδριο ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία , με ένα φαντασμαγορικό party και live εμφάνιση από τη γνωστή τραγουδίστρια, Demy.

Διαφήμιση