Αρχική Επιχειρείν Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα

0
Ηλεκτρονικό Έγκλημα
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή διεξάγονται τα επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα». Η δράση που υλοποιείται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία iDialogue με την υποστήριξη της WIND, έρχεται να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει γονείς και παιδιά για την αξιοποίηση και ορθή χρήση της τεχνολογίας.

Ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI) κ. Μανώλης Σφακιανάκης, κεντρικός εισηγητής της δράσης, μαζί με συνεργάτες του ταξιδεύουν σε 10 πόλεις της χώρας.

Εκεί εκπαιδεύουν τους συμμετέχοντες για το πώς μπορούν να χρησιμοποιούν με ασφάλεια τις άπειρες δυνατότητες του Ίντερνετ και ταυτόχρονα να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου αποφεύγοντας κινδύνους που κρύβει η ανεξέλεγκτη χρήση του και ειδικότερα αυτή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ήδη από τον Φεβρουάριο που ξεκίνησε η δράση, περισσότεροι από 1.500 γονείς και παιδιά σε  Πειραιά, Μαρούσι, Αθήνα-Κέντρο, Πάτρα και  Τρίπολη έχουν ενημερωθεί. Η ενημέρωση συνεχίζεται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Επόμενος σταθμός ο Βόλος στις 9/03. Ακολουθούν το Ηράκλειο Κρήτης στις 28/03, η Θεσσαλονίκη στις 30/04, τα Ιωάννινα στις 7/05 και η Μυτιλήνη στις 23/05.

Οι ενδιαφερόμενοι, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα σύντομο απόσπασμα από τις ομιλίες του κ. Σφακιανάκη στη σελίδα του kids@safety. Μπορούν επίσης να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια στη σελίδα https://prostatepse.gr/

 

Διαφήμιση