Αρχική Επιχειρείν Χορηγία σε ελληνικές startups από Ελληνική Πρωτοβουλία και Πρεσβεία των Η.Π.Α.

Χορηγία σε ελληνικές startups από Ελληνική Πρωτοβουλία και Πρεσβεία των Η.Π.Α.

0
SXSW photo 1
Διαφήμιση

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (THI) υποστηρίζει για πέμπτη συνεχή χρονιά την Ελληνική συμμετοχή στο διεθνές φεστιβάλ SXSW®.

Φέτος, το φεστιβάλ SXSW πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 18 Μαρτίου, και κατά τη διάρκεια του 9 Ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις φιλοξενήθηκαν στο Ελληνικό περίπτερο.

Οι επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη διεθνή σκηνή, σε ένα από τα πιο διακεκριμένα τεχνολογικά και επιχειρηματικά συνέδρια του κόσμου.

SXSW photo 2

Για μια ακόμη χρονιά, η Ελληνική Πρωτοβουλία και η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα υποστηρίζουν τις Ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις στο SXSW, μέσω της από κοινού χρηματοδοτημένης χορηγίας τους.

Το ΤΗΙ επιβεβαιώνει την πεποίθηση του ότι η επιχειρηματικότητα αποτελεί κλειδί για τη νέα γενιά δημιουργικών και επιχειρηματικών εγχειρημάτων  που μπορούν να συνεισφέρουν στη μελλοντική ευημερία της Ελλάδας.

Μέσα από τη συμμετοχή τους σε ένα από τα πιο κλειστά και διακεκριμένα συνέδρια στο κόσμο, οι Ελληνικές αυτές επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να εμπνευσθούν και να αναπτυχθούν.

Pooneh Ghana/IPC Media/NME Atmospheric
SXSW US, Texas, Austin March 14, 2013

Στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, και μέσω της σημαντικής βοήθειας του ΤΗΙ και της Πρεσβείας των Η.Π.Α, πάνω από 90 Ελληνικά startups είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν  στο SXSW®.

Μέσα από τη συμμετοχή τους, είχαν την ευκαιρία να  εκθέσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο και τις ιδέες τους σε μια διεθνή σκηνή που αποτελείται από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες παγκοσμίως, που προέρχονται από πάνω από 100 χώρες.

Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν 35.000 ομιλητές και επιχειρηματίες με σημαντική διεθνή παρουσία.

 

 

Διαφήμιση