Αρχική Επιχειρείν 6ο Συνέδριο Security Project: Σύγκλιση της Πληροφορικής με τη Φυσική Ασφάλεια

6ο Συνέδριο Security Project: Σύγκλιση της Πληροφορικής με τη Φυσική Ασφάλεια

0
Security Project
Διαφήμιση

Το 6ο Συνέδριο Security Project – που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Μαρτίου στην Αθήνα, στο Wyndham Grand Hotel, με χορηγό επικοινωνίας το ECOZEN.GR –  θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνεδριακό event για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες security στην Ελλάδα.

Οι προκλήσεις και οι ανάγκες ασφάλειας για τις δημόσιες υποδομές, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, αλλά και ευρύτερα για όλους τους πολίτες και την κοινωνία, αυξάνονται συνεχώς.

Η απάντηση του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλειας και του δημόσιου τομέα, σε αυτή την μεγάλη πρόκληση μέσα σε ένα τόσο ευμετάβλητο περιβάλλον, πρέπει να είναι μια και μοναδική: Στροφή στην Ποιότητα!

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, του προσωπικού, της εκπαίδευσης, των τεχνολογικών λύσεων και των προϊόντων ασφάλειας μπορεί και πρέπει να κάνει ουσιαστικά τη διαφορά και αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τις απαιτήσεις των καιρών, που σχετίζονται με την προληπτική ασφάλεια έναντι των σύγχρονων απειλών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας κάθε μορφής και κλίμακας.

Το 6ο Συνέδριο Security Project, ως σημείο αναφοράς στον χώρο, καλείται να συμβάλει προς σε αυτήν την κατεύθυνση και να αναδείξει την ποιότητα ως το βασικότερο συστατικό κάθε έκφανσης της ασφάλειας καθώς επίσης και μοναδικό κριτήριο για την επιλογή των υπηρεσιών, των διαδικασιών και των λύσεων που σχετίζονται με αυτή.

Το  συνέδριο διακρίνεται όπως πάντα σε 2 θεματικές ημερίδες.

Την 1η ημέρα – Παρασκευή 16 Μαρτίου –  θα πραγματοποιηθεί το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα  Σάββατο 17 Μαρτίου θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.

Οι ειδικοί αναλύουν τις εξελίξεις 

Κατά την 1η ημέρα του Συνεδρίου θα διοργανωθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις που θα αναδείξουν τις σύγχρονες προκλήσεις σχετικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των κινδύνων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εθνικές και κρίσιμες υποδομές, οι επιχειρήσεις και οργανισμοί κάθε μεγέθους και κατηγορίας αλλά και ευρύτερα οι πολίτες και η κοινωνία.

Συγκεκριμένα θα αναλυθούν τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στις νέες μορφές τρομοκρατίας και εξτρεμισμού, στο οργανωμένο έγκλημα στο κυβερνοέγκλημα, αλλά και τη μικρή και μεσαία εγκληματικότητα.

Ειδικοί επιστήμονες, υψηλόβαθμα στελέχη σωμάτων ασφάλειας, θεσμικοί φορείς και επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης της ασφάλειας, δίνοντας έμφαση στο θέμα της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών, των τεχνολογιών, της εκπαίδευσης και των διαδικασιών που εφαρμόζονται προκειμένου να αναβαθμιστεί το επίπεδο προστασίας των εγκαταστάσεων, των υποδομών, των πληροφοριών, των περιουσιακών στοιχείων και φυσικά των ανθρώπων .

Η Ασφάλεια συναντάει τις Έξυπνες Τεχνολογίες 

Κατά την 2η ημέρα του Συνεδρίου, ειδικοί και στελέχη εταιριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες εξελίξεις στο τομέα των τεχνολογιών που αναπτύσσονται για την ασφάλεια.

Στη φετινή διοργάνωση, οι ομιλητές θα προσεγγίσουν  τη διαχείριση τεχνολογικών έργων και υπηρεσιών με κριτήριο την ενίσχυση της ποιότητας σε όλο το κύκλο υλοποίησης ενός έργου, από την προμήθεια των υλικών μέχρι την εγκατάσταση και την υποστήριξη.

Τομείς όπως τα video analytics και οι έξυπνες λειτουργίες ανάλυσης της εικόνας με την ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης, η έγχρωμη επιτήρηση σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού, η ασύρματη τεχνολογία, η υιοθέτηση των τάσεων του cloud, του IoT και του mobility στα συστήματα ασφάλειας, η ενοποίηση όλων των λειτουργιών που αποτελεί τη βασική κατεύθυνση της παγκόσμιας αγοράς και πολλά άλλα θεματικά αντικείμενα σχετικά με τις τεχνολογίες στην ασφάλεια,  θα αποτελέσουν τον πυρήνα του περιεχομένου του προγράμματος της 2ης ημέρας του Security Project.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της 2ης ημέρας του Συνεδρίου και το κόστος συμμετεχής  δηλώνοντας συμμετοχή στη φόρμα έγγραφης που θα βρείτε εδώ

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager.

 

Διαφήμιση